Porsche Macan S a pierdut o turbina dar a castigat mai multi cai putere. Ce alte noutati facelift-ul

Porsche Macan S a pierdut o turbina dar a castigat mai multi cai putere. Ce alte noutati facelift-ul
  • Porsche prezinta Macan S facelift
  • Are un motor V6 nou nout
  • Poate fi comandat deja pe anumite piete
Distribuie pe Facebook

Constructorul german de automobile a publicat primele informatii si imagini oficiale cu noul Macan S. Cel mai mic SUV din gama Porsche a primit cateva imbunatatiri estetice dar si o motorizare noua, mai puternica decat inainte.

Porsche Macan a primit in vara acestui an un facelift iar acum a venit momentul sa facem cunostinta cu versiunea mai sportiva intitulata Macan S.

In primul rand, aceasta preia toate noutatile de design ale variantei "standard", inclusiv prizele de aer restilizate, blocurile de lumini frontale cu LED, o pozitie noua pentru luminile de zi si, probabil cea mai mare imbunatatire, banda de LED care uneste cele doua stopuri.

2019 Porsche Macan S

La interior, pasagerii vor regasi un volan sport nou, sistemul de ionizare al aerului si sistemul de infotainment cu display de 10.9 inch cu rezolutie full-HD, informatii despre trafic in timp real, comenzi vocale, hotspot Wi-Fi si conectivitate pentru telefonul mobil.

Din punct de vedere tehnic, noul Porsche Macan S vine cu cateva noutati interesante. In primul rand avem un propulsor nou nout pentru acest model, dar care este mai este folosit si de alte modele din gama Porsche, cum ar fi Panamera sau Cayenne.

2019 Porsche Macan S

Agregatul este un V6 de 3.0 litri cu o singura turbina (vechiul model are un V6 twin-turbo) twin-scroll, care livreaza ambelor punti 354 de cai putere si 480 Nm cuplu. In aceasta configuratie, SUV-ul german atinge 100 de km/h in 5.1 secunde atunci cand este echipat cu pachetul optional Sports Chrono si are o viteza maxima de 251 de km/h.

2019 Porsche Macan S

Tot aici trebuie mentionate imbunatatirile aduse suspensiilor si sistemului de franare. In primul rand avem cateva piese din aluminiu pentru suspensia fata, iar barele antiruliu au fost recalibrate pentru o manevrabilitate neutra. Optional, clientii pot opta si pentru o suspensie pneumatica cu amortizoare noi.

2019 Porsche Macan S

Franele fata au acum discuri mai mari cu 10 milimetri decat vechiul model, ajungand astfel sa masoare 360 mm in diametru, si sunt cu 2 mm mai late (36 mm). Franele carbon-ceramice sunt incluse, asa cum era de asteptat, pe lista cu dotari optionale.

Porsche Macan facelift poate fi comandat deja pe anumite piete, iar in Germania pleaca de la 64.356 de euro cu TVA inclus.

2019 Porsche Macan S

2019 Porsche Macan S

2019 Porsche Macan S

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze 2019 Porsche Macan S
mai multe