Porsche pariaza in continuare pe negru

Porsche pariaza in continuare pe negru
Cum poti descrie unul dintre cele mai profitabile branduri din lumea auto? Pur si simplu nu poti, asa ca mai degraba il experimentezi.
Distribuie pe Facebook

Dupa lansarea a nenumarate editii sub logo-ul 911, germanii de la Porsche au descoperit o noua inventie pentru a-si cuceri fostii, actualii si viitorii clienti. Adoptata deja de modelele Carrera si Boxster S, denumirea Black Edition si-a facut aparitia mai nou si pe micul supercar cu motor central din Stuttgart, cunoscut sub numele de Cayman S. In cazul in care nu esti insa familiarizat cu ce inseamna acest fenomen, iata cum arata reteta magica dezvoltata de constructorul german.

Noul Porsche Cayman S Black Edition este propulsat de acelasi motor boxer de 3.4 litri care, multumita unor artificii tehnice, livreaza cu 10 cai putere mai mult decat versiunea standard. Pe scurt, asta inseamna ca avem de-a face cu nu mai putin de 330 CP la 7.400 rpm si 370 Nm la 4.750 rpm, cifre ce se traduc prin performante capabile sa te lase fara de suflare: pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, ultima editie speciala a micului performer din Stuttgart are nevoie de numai 5.1 secunde. Asta daca te declari un fan infocat al cutiei manuale in sase trepte. In cazul in care optezi pentru inteligenta transmisie PDK in sapte trepte, timpul necesar clasicei acceleratii coboara pana la 5.0 sau chiar 4.8 secunde - pentru a te bucura insa de cel mai bun timp va fi necesara activarea sistemului Launch Control. Ce se poate spune despre viteza maxima? Pai, indiferent de cutia pentru care optezi, constructorul german iti garanteaza depasirea barierei celor 270 km/h. Asta inseamna ca poti atinge 279 km/h sau doar 277 km/h - valori atribuite versiunii cu transmisie manuala, respectiv variantei ce beneficiaza de cutia PDK.

Porsche pariaza pe negru Porsche pariaza pe negru

In ceea ce priveste capitolul Stil si Eleganta, designerii de la Porsche au pariat din nou pe negru. Si nimeni nu ii poate condamna. Multumita acestei nuante clasice, Cayman S Black Edition va atrage toate privirile asupra sa prin prestanta de care da dovada. In plus, jantele pe 19 inci finisate in acelasi negru completeaza de minune intregul pachet exterior, viitorii pasageri bucurandu-se la interior de prezenta din abundenta a nuantei de... negru. De asemenea, elementele inscriptionate cu denumirea Black Edition nu lipsesc de aici, in timp ce lista cu dotari standard include echipamente de top precum tapiterie din piele, faruri cu bi-xenon, LED-uri, climatizare automata, cruise control, navigatie, sistem audio de inalta fidelitate si nu numai.

Noul Porsche Cayman S Black Edition va fi fabricat in doar 500 de exemplare si poate fi al tau pentru modesta suma de 67.807 euro.

Porsche pariaza pe negru

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Porsche Cayman S Black Edition
mai multe