Porsche se tine de cuvant. Nemtii lanseaza Carrera T, o noua masina pentru puristi cu transmisie manuala

Porsche se tine de cuvant. Nemtii lanseaza Carrera T, o noua masina pentru puristi cu transmisie manuala
  • Porsche lanseaza o noua masina pentru puristi
  • Carrera T vine cu transmisie manuala in standard
  • Propulsorul Boxer dezvolta 370 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Constructorul german de automobile lanseaza noul Carerra T, un alt model dedicat celor care vor o masina pura, fara prea multe sisteme de asistenta si echipamente care distrag atentia de la condus.

Porsche lansa cu ceva timp in urma modelul 911 R, o masina special dezvoltata pentru puristi si pentru adevaratii fanatici ai brand-ului din Stuttgart. Singura problema era productia, care era una foarte limitata.

2018 Porsche Carrera T

Asadar, pentru a-si impaca clientii, constructorul german a prezentat cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt sportiva 911 GT3 Touring, creata pentru a servi aceluiasi scop. Acum, facem cunostinta cu un nou model special dezvoltat pentru puristi, denumit Carrera T.

2018 Porsche Carrera T

Acesta propune inainte de toate cateva modificari estetice, care sa-l diferentieze de celelalte variante din gama. Avem o buza aerodinamica pentru spoiler-ul fata, capacele oglinzilor laterale finisate in argintiu, jantele de 20 de inch primite de la Carrera S, iesirile duble ale sistemului de evacuare pozitionate pe mijloc, sau emblemele specifice.

2018 Porsche Carrera T

Primele schimbari majore de la interior sunt lipsa sistemului de infotainment si a banchetei spate, scoase din schema tocmai pentru a mai scadea cateva kilograme din masa totala. Daca insa nu-ti pasa de acest aspect, Porsche ti le va monta inapoi, fara niciun cost suplimentar.

2018 Porsche Carrera T

Mai departe, scaunele sport sunt ajustabile electric si au o parte mediana din material textil Sport-Tex. La dorinta clientului, acestea pot fi inlocuite cu o pereche de scaune scoica, incluse pe lista de dotari optionale.

2018 Porsche Carrera T

Noul Carrera T este un model care pune accentul in primul rand pe performante, astfel ca are o masa totala de 1.425 de kilograme, un sistem de control al suspensiei Porsche Active Suspension Management care coboara garda la sol cu pana la 20 de milimetri, si un pachet Sport Chrono special dezvoltat pentru el.

2018 Porsche Carrera T

Sub capota, noua sportiva a nemtilor ascunde acelasi propulsor biturbo de 3.0 litri, Boxer, capabil de 370 de cai putere si 450 Nm cuplu. Multumita greutatii scazute, Carrera T are un raport putere-greutate imbunatatit, astfel ca poate accelera de la 0 la 100 de km/h in doar 4.5 secunde. Cu pedala de acceleratie la podea, acul vitezometrului se va opri in dreptul valorii de 290 de km/h.

2018 Porsche Carrera T

Este bine de stiut ca toate aceste performante sunt atinse cu transmisia manuala cu sase trepte. Atunci cand este dotat cu cutia de viteze automata PDK, inclusa si ea pe lista de dotari optionale, Porsche-ul ajunge la 100 de km/h in 4,2 secunde, iar repriza 0-200 de km/h se realizeaza in 14,5 secunde.

2018 Porsche Carrera T

Noul Porsche Carrera T va debuta pe piata din Germania in ianuarie 2018 si va pleca de la 107.553 euro, fiind astfel mai scump cu aproximativ 10.000 de euro decat un Carrera obisnuit.

2018 Porsche Carrera T

2018 Porsche Carrera T

2018 Porsche Carrera T

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze 2018 Porsche Carrera T
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 Octombrie 2017