Porsche vrea sa elimine companiile de tuning. Germanii lanseaza propriul lor kit de performanta pentru Macan

Porsche vrea sa elimine companiile de tuning. Germanii lanseaza propriul lor kit de performanta pentru Macan
  • Porsche anunta propriul pachet de performanta pentru versiunea de top Macan Turbo
  • Germanii ofera un plus de 40 CP si un total de 600 Nm pentru motorul V6 bi-turbo
  • Acceleratia de la 0 la 100 kilometri pe ora se realizeaza acum in numai 4.4 secunde
Distribuie pe Facebook

Cel mai nou pachet de tuning destinat crossover-ului Macan vine de la... Porsche si vizeaza exclusiv versiunea de inalta performanta Turbo.

TechArt si Hamann nu sunt singurele companii care au luat la modificat noul Macan. De imbunatatirea crossover-ului german s-au ocupat inclusiv... cei de la Porsche, care au lansat de curand un kit de performanta pentru versiunea de top Turbo.

Echipat cu meniul in cauza, propulsorul V6 twin-turbo de 3.6 litri si 400 de cai putere produce acum cu aproximativ 40 CP mai mult decat anterior, valoarea din dreptul cuplului maxim crescand, de asemenea, pana la 600 de Newton-Metri.

Porsche Macan Turbo cu pachetul PerformancePorsche Macan Turbo cu pachetul Performance

Asa se face ca timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h a coborat pana la 4.4 secunde, noul Macan Turbo fiind cu 0.4 secunde mai rapid atunci cand este servit alaturi de kitul de performanta de la Porsche decat in versiunea standard.

La fel de bune sunt si vestile care vin dinspre capitolul "viteza maxima", crossover-ul german sprintand acum pana la 272 de kilometri pe ora - ceea ce reprezinta un plus de 6 km/h comparativ cu ceea ce poate acelasi model "stock".

Pe langa doza extra de cai putere si kilometri pe ora, propunerea celor de la Porsche pentru posesorii noului Macan Turbo mai include si o suspensie mai joasa cu 10 - 15 mm, respectiv un sistem de franare cu discuri frontale cu 30 mm mai mari decat de obicei.

Porsche Macan Turbo cu pachetul Performance

Mai mult de-atat, evacuarea sport si pachetul Sports Chrono sunt acum oferite in standard, lista cu bunatati continuand cu optiunea Turbo Exterior Package, compusa din faruri cu LED si jante pe 21 inch a la 911 Turbo.

In ceea ce priveste departamentul interior, crossover-ul german promite sa impresioneze prin reteta cunoscuta sub numele de Turbo Interior Package, care aduce in prim plan ingrediente precum piele, alcantara si, bineinteles, fibra de carbon.

Referitor la costurile cerute de Porsche pentru serviciile oferite, ei bine... noul Macan Turbo cu pachetul Performance porneste de la 91.143 de euro - o suma cu 7.390 de euro mai mare decat cea platita pentru un Macan Turbo normal.

Porsche Macan Turbo cu pachetul PerformancePorsche Macan Turbo cu pachetul Performance

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Porsche Macan Turbo cu pachetul Performance
mai multe