Poti sa ai si toti banii din lume ca BMW nu iti va vinde aceasta masina decat daca...

Poti sa ai si toti banii din lume ca BMW nu iti va vinde aceasta masina decat daca...
  • BMW prezinta oficial noul Seria 5 cu ampatament marit
  • Automobil bavarez este oferit la vanzare doar in China
  • El ofera un ampatament mai mare cu 133 de milimetri
Distribuie pe Facebook

... locuiesti in China. Vorbim, bineinteles, despre noul Seria 5 cu ampatament marit, a carei premiera mondiala a fost programata pentru editia cu numarul 17 a Salonului Auto International de la Shanghai.

Anuntata cu surle si trambite inca din toamna anului trecut, cea mai noua generatie a bavarezului BMW Seria 5 se vinde pe continentul european in doua versiuni de caroserie.

Pe langa traditionalele variante Sedan, respectiv Touring, publicul chinez va primi inclusiv posibilitatea de a opta pentru un model - exact, ai vazut / citit bine!, cu ampatament marit.

Dezvelit oficial in urma cu numai cateva momente, noul BMW Seria 5 Long se remarca printr-un design exterior familiar, inspirat de liniile si formele ultimei reiteratii a limuzinei Seria 7.

BMW Seria 5 Long

BMW Seria 5 Long

Situatia se repeta la nivel de interior, acolo unde configuratia panoului de bord - cu afisajul sistemului de infotainment in partea superioara a consolei centrale, ne trimite cu gandul si la modelul F30.

In ceea ce priveste partea practica, proaspat lansatul BMW Seria 5 Long propune un ampatament mai mare cu aproximativ 133 de milimetri comparativ cu versiunea normala.

O mare parte din spatiul extra pe care noua varianta de caroserie a automobilul bavarez o pune la dispozitie a fost utilizata pentru cresterea confortului ocupantilor banchetei spate.

Sau, daca bifeaza optiunile corecte, ai scaunelor individuale cu reglare electrica, a caror pozitie poate fi modificata inclusiv cu ajutorul tabletei Touch Command imprumutata de la Seria 7.

Tot la capitolul echipamente notabile - oferite in standard sau contracost, putem trece fara niciun fel de problema si farurile LED, plafonul panoramic Sky Lounge sau pachetul Ambient Air.

Nimeni nu stie inca nimic despre motorizarile ce vor insoti noul BMW Seria 5 cu ampatament marit, insa publicul chinez va putea opta cel mai probabil doar pentru motoare pe benzina.

BMW Seria 5 Long

BMW Seria 5 Long

BMW Seria 5 Long

BMW Seria 5 Long

BMW Seria 5 Long

BMW Seria 5 Long

BMW Seria 5 Long

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze BMW Seria 5 Long
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 Aprilie 2017