Poti sa ai si toti banii din lume ca francezii de la Peugeot nu iti vor vinde aceasta masina decat daca...

Poti sa ai si toti banii din lume ca francezii de la Peugeot nu iti vor vinde aceasta masina decat daca...
  • Poti sa ai si toti banii din lume ca francezii de la Peugeot...
  • ... nu iti vor vinde aceasta masina...
  • ... decat daca nu cumva locuiesti in China
Distribuie pe Facebook

... nu cumva locuiesti in China. Este vorba - mai precis, despre noul 408 Sedan, o berlina cu lungimea de 4.75 metri si doua display-uri uriase.

Se remarca in special prin aspectul extrem de atragator al partii frontale - ce are ca sursa principala de inspiratie noul 308, insa nici numeroasele detalii proeminente de la nivelul portierelor ori blocurile optice posterioare unite cu o banda de culoare neagra nu vor trece complet neobservate. Ba dimpotriva - am putea spune.

Peugeot 408 Sedan

Peugeot 408 Sedan

Peugeot 408 Sedan

Dezvelita publicului larg cu numai cateva zile in urma - la inceputul verii acestui an, cea mai recenta iteratie a gamei vandute de francezii de la Peugeot sub denumirea de 408 Sedan a mai pregatit, la exterior, inclusiv un set de jante din aliaj cu design unic. Pe cand reteta de la interior cuprinde si o pereche de display-uri uriase - unul pentru instrumentele de bord digitale, celalalt pentru sistemul multimedia.

Comercializata exclusiv pe piata din China, respectiva berlina ascunde sub capota - in compartimentul motor, o unitate turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de 1.6 litri, pe benzina, proiectata pentru a livra persoanei de la volan undeva in jurul a 170 de cai putere. Operatiune de care se ocupa o cutie DCT cu sase rapoarte.

Peugeot 408 Sedan

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Peugeot 408 Sedan
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 1 August 2022