Poti sa ai si toti banii din lume ca Hyundai nu iti va vinde aceasta masina decat daca...

Poti sa ai si toti banii din lume ca Hyundai nu iti va vinde aceasta masina decat daca...
  • Poti sa ai si toti banii din lume ca Hyundai...
  • ... nu iti va vinde aceasta masina...
  • ... decat daca nu cumva locuiesti in Africa de Sud
Distribuie pe Facebook

... nu cumva locuiesti in Africa de Sud. Este vorba - mai exact, despre noua gama Grand Creta, prezentata publicului larg in urma cu numai cateva momente.

Divizia sud-africana a marcii Hyundai a publicat - in cursul acestei dimineti, primele fotografii si detalii oficiale ale noii game pe nume Grand Creta, masina ce se bucura in standard de trei randuri de scaune si, daca mai trebuia precizat, sapte locuri.

Comercializata la preturi ce pornesc de la echivalentul a 27.897 de euro, respectiva reteta cuprinde inclusiv o lungime de 4.5 metri. In timp ce ampatamentul masoara 2.760 de milimetri.

Hyundai Grand Creta

Oferita in doar doua versiuni de echpare - botezate Executive si Elite, aceeasi gama Grand Creta mai propune si o capacitate de incarcare a portbagajului ce variaza, se pare, intre 180 si 1.670 de litri, in functie de pozitia scaunelor si locurile folosite.

Sub capota, respectiva masina de Hyundai beneficiaza - in varianta de baza, de un propulsor aspirat cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri, pe benzina, ce dezvolta 159 de cai putere.

Aceeasi gama pe nume Grand Creta va mai pune la dispozitia cumparatorilor sai si o motorizare I4 turbodiesel - de 1.493 de centimetri cubi si 114 CP. Ambele unitati sunt disponibile alaturi de o cutie manuala sau automata, cu cate sase rapoarte.

Lista cu dotari disponibile cuprinde inclusiv faruri cu LED, jante din aliaj pe 18 inch, instrumente de bord digitale, insertii de piele artificiala, scaune cu reglare electrica si functie de ventilatie.

Hyundai Grand Creta

Hyundai Grand Creta

Hyundai Grand Creta

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Hyundai Grand Creta
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 31 Martie 2022