Poti sa ai si toti banii din lume ca Mazda nu iti va vinde aceasta masina decat daca...

Poti sa ai si toti banii din lume ca Mazda nu iti va vinde aceasta masina decat daca...
  • Poti sa ai si toti banii din lume ca Mazda nu iti va vinde aceasta masina decat daca...
  • ... locuiesti peste Ocean, in America de Nord
Distribuie pe Facebook

... locuiesti peste Ocean, in America de Nord. Este vorba - mai precis, despre noua gama CX-50, prezentata publicului larg in urma cu doar cateva momente.

Mazda incheie in forta anul 2021, compania japoneza publicand in cursul diminetii zilei de astazi primele fotografii si informatii oficiale ale noii game CX-50. Destinata exclusiv publicului de peste Ocean, din America de Nord, respectiva masina nu are inca o nota de plata, insa stie deja cum isi va intampina clientii: alaturi de un motor cu patru cilindri in linie si capacitatea de 2.5 litri, disponibil in doua arome diferite - atat intr-o versiune aspirata natural, cat si intr-o varianta turbo.

Mazda CX-50

Mazda CX-50

O alta necunoscuta consta in puterea maxima dezlantuita la apasarea pedalei de acceleratie, cu producatorul din Tara Soarelui Rasare preferand sa mentioneze, in schimb, ca livrarea valorilor se va face exclusiv catre ambele punti, prin intermediul unui sistem de tractiune integrala i-Activ. Indiferent - se pare, de unitatea instalata in compartimentul motor.

Totodata, despre prima generatie a masinii oferite de Mazda sub denumirea de CX-50 mai trebuie precizat ca - pe viitor, va pune la dispozitia potentialilor cumparatori si cateva versiune electrificate. Din nou, specificatiile exacte nu reprezinta decat un mare mister la momentul de fata, insa oficialii companiei producatoare au tinut sa dezvaluie ca printre optiunile respective isi va face loc si o varianta hybrid, anumite voci sustinand ca aceasta va imprumuta propulsia actualei Toyota RAV4.

Privita de la exterior spre interior, noua gama se remarca printr-un design familiar, lista atractiilor principale debutand cu contrastul vizibil dintre farurile inguste si - aproape inutil de spus, grila uriasa caracteristica partii frontale, seria vestilor bune continand cu aripile laterale proeminente, cu blocurile optice posterioare cu tenta fumurie, bordul minimalist etc.

Mazda CX-50

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Mazda CX-50
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Noiembrie 2021