Poti sa ai si toti banii din lume ca Skoda nu iti va vinde aceasta masina decat daca...

Poti sa ai si toti banii din lume ca Skoda nu iti va vinde aceasta masina decat daca...
  • Poti sa ai si toti banii din lume ca Skoda...
  • ... nu iti va vinde aceasta masina...
  • ... decat daca nu cumva locuiesti in India
Distribuie pe Facebook

... nu cumva locuiesti in India. Este vorba - mai exact, despre noua gama Slavia, prezentata publicului larg inca de la sfarsitul lui 2021.

Lansata cu surle si trambite in urma cu aproape jumatate de an, prima generatie a masinii comercializate de Skoda sub denumirea de Slavia a revenit recent - chiar pe parcursul zilelor trecute, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia?

Conducerea companiei producatoare a publicat noi fotografii cu exteriorul si - daca mai trebuia cumva precizat, de la interiorul gamei asamblate pe arhitectura MQB-A0-IN. Ce masoara 4.54 metri in lungime si 1.507 milimetri in inaltime.

Skoda Slavia - Galerie foto

Destinata pietei din India - asa cum mentionam si anterior, in randurile de mai sus, prima generatie a masinii oferite de Skoda sub denumirea de Slavia mai dispune si de un ampatament de 2.65 metri. Latimea este de 1.752 milimetri.

Sub capota, respectiva gama propune doua motoare extrem de familiare - ambele pe benzina. Discutam, mai exact, despre un propulsor de numai un litru, cu doar trei cilindri, de 115 CP, si o unitate I4 cu capacitatea de 1.5 litri si 150 CP.

O cutie manuala in sase rapoarte este standard, indiferent de motorizare, cu prima generatie a masinii comercializate de Skoda sub denumirea de Slavia beneficiind - de aceasta data optional, si de una automata. Cu pana la sapte trepte.

Asamblata pe arhitectura MQB-A0-IN, noua gama a mai pregatit - printre altele, si o pereche de faruri cu LED, si un set de jante in doua culori. Dar si doua display-uri color pentru afisarea tuturor informatiilor vitale, oarecum inutil de spus.

Skoda Slavia - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Skoda Slavia - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 29 Martie 2022