POZE REALE cu Mercedes X-Class. Cum arata pe viu camioneta nemtilor

  • Prima camioneta din istoria companiei Mercedes a fost lansata la inceputul acestei saptamani
  • Noul X-Class are la baza modelul Nissan Navara si se remarca printr-un design impozant
  • Clientii vor avea la dispozitie numeroase motorizari si tehnologii din care sa aleaga
Distribuie pe Facebook

Mercedes a lansat la mijlocul acestei saptamani prima camioneta din istoria de peste 130 de ani a companiei.

Botezata X-Class, noua masina a producatorului german are la baza modelul Nissan Navara si se remarca printr-un design impozant, inspirat de conceptul cu acelasi nume, prezentat in 2016.

Gama de motorizari va include la momentul lansarii doar doua optiuni mari si late, in speta o versiune turbo X 220 d de aproximativ 163 CP si o varianta biturbo X 250 d cu exact 190 de cai putere sub capota.

Mercedes X-Class - Poze reale

Mercedes X-Class - Poze reale

Ulterior, clientii primei camionete din istoria companiei Mercedes vor mai putea opta si pentru un benzinar X 200 de 165 CP, dar si pentru singurul V6 disponibil: un X 350 d insotit de 258 de cai putere.

In functie de cum va arata configuratia finala, noul X-Class va fi livrat la pachet alaturi de o cutie manuala sau una automata, de un sistem de tractiune spate sau unul 4x4, cunoscut sub denumirea 4Matic.

Chiar daca este pe dedesubt un banal Nissan Navara, prima camioneta din istoria companiei Mercedes nu se dezminte si impresioneaza prin echipamentele de top puse la dispozitia cumparatorilor.

Vorbim, mai exact, despre instalatia de climatizare cu reglare automata a temperaturii, scaunele cu reglare electrica sau sistemul multimedia cu ecran de 8.4 inch si opt difuzoare, de exemplu.

Noul X-Class mai dispune, de asemenea, si de sapte airbag-uri, camera de 360 de grade, blocuri optice frontale echipate cu tehnologia LED, plus - in premiera pentru segment, touchpad si Live Traffic Information.

Mercedes X-Class - Poze reale

Mercedes X-Class - Poze reale

Mercedes X-Class - Poze reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Mercedes X-Class - Poze reale
mai multe