POZE REALE cu noul Tarraco, primul Seat de serie care ofera control prin gesturi, ca BMW Seria 7

POZE REALE cu noul Tarraco, primul Seat de serie care ofera control prin gesturi, ca BMW Seria 7
  • Noul Seat Tarraco a debutat la Paris
  • Este cel mai mare SUV din gama Seat
  • Disponibil cu trei motorizari diferite
Distribuie pe Facebook

Noul SUV al spaniolilor de la Seat a debutat oficial in cadrul Salonului Auto de la Paris. Tarraco este disponibil, momentan, in trei variante de motorizare iar comenzile vor putea fi plasate incepand cu luna decembrie.

Vazand popularitatea tot mai mare a SUV-urilor, Seat a decis in urma cu ceva timp sa intre in acest segment cu modelul Ateca. A urmat mai apoi un alt SUV, de dimensiuni mai reduse, pe care l-a botezat Arona pentru ca in luna septembrie sa lanseze un alt vehicul cu garda inalta la sol care poate gazdui pana la 7 persoane.

Seat Tarraco

Este vorba despre Tarraco, un model dezvoltat pe arhitectura MQB-A cu ampatament marit, care poate fi admirat in premiera la Salonul Auto care se desfasoara momentan la Paris.

Seat Tarraco

Printre detaliile estetice se numara o grila frontala proeminenta, faruri cu LED si lumini de zi distinctive, protectii din plastic specifice SUV-urilor si destule ornamente cromate incat sa iasa in evidenta. Cu alte cuvinte, vorbim de o evolutie a design-ului celorlalte SUV-uri din gama Seat.

Seat Tarraco

Cele mai mari noutati de la interior sunt ceasurile de bord digitale cu display de 10.25 inch si, desigur, sistemul de infotainment cu ecran de 8 inch si functie de control prin gesturi.

Seat Tarraco

Initial, noul Seat Tarraco va putea fi comandat in trei versiuni de motorizare iar intrarea in gama se face cu un propulsor pe benzina de 1.5 litri si 150 de cai putere. Acesta vine alaturi de o transmisie manuala cu sase trepte si de o tractiune pe puntea fata.

Seat Tarraco

Sub capota SUV-ului din Martorell va putea fi regasita si o unitate de 2.0 litri pe benzina cu 190 de cai putere, care este oferita exclusiv cu cutie automata DSG si cu tractiune integrala.

Seat Tarraco

Pentru fanii agregatelor diesel exista un motor de 2.0 litri, cu 150 sau cu 190 de cai putere. Daca prima varianta poate fi comandata atat cu tractiune fata (standard) cat si cu tractiune integrala, cea de-a doua vine doar impreuna cu o transmisie DSG si tractiune 4x4.

Seat Tarraco

Ulterior, in gama noului Seat Tarraco va debuta si un sistem de propulsie "alternativ", cum l-au denumit spaniolii. Nu au dat mai multe detalii despre acesta, insa cel mai probabil se refera la o versiune plug-in hybrid.

Seat Tarraco

Cat despre sistemele de siguranta si de asistenta, SUV-ul vine in standard cu Front Assist si Lane Assist, printre altele, dar si optional cu Adaptive Cruise Control, Blind Spot Detection, Traffic Sign Recognition sau Traffic Jam Assist.

Seat Tarraco

Seat Tarraco

Seat Tarraco

Seat Tarraco

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Seat Tarraco
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 3 Octombrie 2018