POZE REALE: Noul BMW M135i isi face aparitia pe strazile Germaniei

POZE REALE: Noul BMW M135i isi face aparitia pe strazile Germaniei
  • Noul BMW M135i Facelift a fost surprins in primele imagini reale
  • Hot-hatch-ul bavarez propune un motor turbo de trei litri si 326 CP
  • Clientii au de ales intre o cutie manuala si una automata, RWD sau AWD
Distribuie pe Facebook

Nici bine nu a debutat oficial, iar noul BMW M135i Facelift a si fost surprins in actiune, pe strazile planetei.

Dupa patru ani de activitate si sute de mii de exemplare vandute la nivel global, cea de-a doua generatie a modelului BMW Seria 1 a primit un binemeritat facelift, ce-si propune sa mai taie din elanul criticilor de design.

Astfel, spoilerele fata si spate au fost restilizate pentru o doza extra de agresivitate, in timp ce blocurile optice se inscriu intr-un final in aceeasi tema stilistica cu celelalte creatii ale companiei bavareze de automobile.

O serie de modificari au fost operate, de asemenea, si la nivelul interiorului, pe cand gama de motorizari se anunta mai eficienta ca oricand - cu un 116d EfficientDynamics Edition de 3.4 l/100 km in prim plan.

BMW M135i Facelift - Poze Reale

BMW M135i Facelift - Poze Reale

Dar aceste lucruri le stiam deja, noul BMW Seria 1 Facelift debutand in premiera mondiala in urma cu aproximativ doua saptamani, in cadrul Salonului Auto International Nord-American desfasurat la Detroit.

Spre dezamagirea fanilor companiei bavareze de automobile, versiunea de inalta performanta M135i a lipsit pe-atunci din peisaj, insa se revanseaza astazi cu o aparitie surpriza, in primele sale fotografii reale.

Finisat in nuanta Valencia Orange, impresionantul hot-hatch din Munchem iese numaidecat in evidenta, ajutat fiind si de insertiile argintii caracteristice spoilerului fata, respectiv detaliile negre din dotarea difuzorului posterior.

Modul in care se prezinta aspectul interior ramane pentru moment un mister, drept pentru care tinem sa reamintim cateva dintre cele mai importante specificatii tehnice, precum cei 326 CP ai motorului turbo de 3 litri.

Atat transmisia manuala cu sase rapoarte, cat si cutia automata cu opt trepte de viteza raman in continuare la datorie, viitorii clienti avand de ales, de asemenea, si intre un sistem de tractiune spate sau integrala.

Drept urmare, in functie de configuratia aleasa, noul BMW M135i Facelift poate accelera de la 0 la 100 km/h inclusiv in 4.7 secunde. Viteza maxima este limitata la 250 de kilometri pe ora indiferent de echipare.

BMW M135i Facelift - Poze Reale

BMW M135i Facelift - Poze Reale

BMW M135i Facelift - Poze Reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze BMW M135i Facelift - Poze Reale
mai multe