Poze spion cu Mini Coupe - iti place?

Poze spion cu Mini Coupe - iti place?
Site-ul Autoblog a publicat cateva fotografii cu noul Mini Coupe, care nu demult era un simplu concept. Se pare ca acesta va intra in productie foarte curand, primele prototipuri fiind deja surprinse in teste pe drumuri publice. Este vorba de un Mini cu doua locuri, cu o caroserie coupe. Si chiar daca la prima vedere ai zice ca se face decapotabil, precum un Peugeot 206 CC, ei bine nu!
Distribuie pe Facebook

Mini Coupe va intra in productie toamna aceasta si incepand cu anul viitor il vom putea cumpara. Conceptul anuntat in 2009 se pare ca s-a materializat si a luat nastere intr-o masina concreta. E vorba de un coupe mai ciudat, cu o caroserie despre care ai putea jura ca este de tip coupe-cabrio, cu plafon rigid retractabil. Ei bine, nu! Masina ramane asa cum o vedeti, cu plafonul la locul ei. Probabil ca pe viitor, sau la Salonul Auto de la Frankfurt din aceata toamna, vom vedea si versiunea coupe-cabrio.

Poze spion cu Mini Coupe - iti place?

Mini Coupe se va bucura de aceleasi motoare de 1.6 aspirat si supra-alimentat din gama marcii, dar evident va avea parte si de tratamente speciale ce vor purta semnatura John Cooper Works. Deci vom avea si Mini Coupe simplu, si Mini Coupe S dar si versiuni mai "tunate".

Poze spion cu Mini Coupe - iti place? Poze spion cu Mini Coupe - iti place?

Inca nu e clar cu cine vrea sa concureze Mini prin intermediul acestui model. Insa cei de la BMW au ceva in cap. Poate isi cauta un rival pentru noul Audi A1, cu care aduce intr-o oarecare masura... Dar asta vom vedea cu certitudine la toamna, cand modelul se va lansa oficial pe piata.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Mini Coupe
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Februarie 2011