Premiera: Chevrolet dezvaluie noul Orlando

Premiera: Chevrolet dezvaluie noul Orlando
Primul model Chevrolet din segmentul MPV de pe piata europeana va reprezenta si una dintre principalele atractii de la Paris Motor Show. Mai mult de atat, noul Orlando va fi acompaniat in standul Chevrolet de alte trei premiere mondiale.
Distribuie pe Facebook

Bazat pe conceptul prezentat la Paris in urma cu doi ani, Chevrolet Orlando reprezinta o adevarata masina de familie, care imbina pragmatismul unui model cu 7 locuri si flexibilitatea interioara cu un design deosebit de crossover. Noul model adopta un aspect indraznet, cu o linie coborata a acoperisului si o silueta inspirata de modelele crossover. Partea frontala specifica Chevrolet este usor de recunoscut datorita grilei radiatorului, in timp ce linia zvelta a acoperisului este completata de aripile proeminente, care adapostesc jante pe 16, 17 sau 18 inci.

De asemenea, interiorul prezinta cele mai noi elemente de design de la Chevrolet, precum postul de conducere dublu si lumina ambientala de culoare albastra pentru consola centrala. Totusi, familistii convinsi vor fi mai mult atrasi de stilul amfiteatru in care sunt aranjate locurile de pe cele trei randuri de scaune, de zona generoasa de incarcare si de numeroasele solutii de depozitare. In plus, datorita numeroaselor variante posibile pentru configurarea scaunelor, Orlando poate fi transformat rapid intr-unul din cele mai voluminoase modelele van din clasa sa in vederea transportului de incarcaturi.

Noul model are la baza sedanul Cruze, gama de motorizari fiind formata din trei motoare: unul pe benzina, de 1.8 litri si 141 CP, si doua diesel - 2.0 litri de 131 sau 163 CP. Viitorii clienti vor putea opta pentru trei niveluri de echipare, lista cu dotari standard incluzand control electronic al stabilitatii, sase airbaguri, sistem de aer conditionat si oglinzi actionate electric.

Productia noului Chevrolet Orlando incepe in octombrie, iar vanzarile vor debuta in Europa in prima parte a anului 2011.

Premiera: Chevrolet dezvaluie noul Orlando


Sursa: Chevrolet
Distribuie pe Facebook
mai multe