Premiera Ford: Start Concept

Premiera Ford: Start Concept
Astazi e o zi importanta pentru Ford. 23 aprilie 2010 marcheaza debutul oficial al conceptului Start in cadrul Salonului Auto International de la Beijing. Un adevarat eveniment, avand in vedere ca e prima masina concept produsa de Ford in ultimii trei ani.
Distribuie pe Facebook

Modelul este propulsat de un 1.0l, motor EcoBoost in trei cilindri care, potrivit reprezentantilor Ford, va inregistra aceeasi putere si cuplu precum clasicul motor aspirat in-line in patru cilindri. De asemenea, masina este dotata cu o transmisie manuala in sase trepte pentru a maximiza economia de combustibil.

Premiera absoluta: Ford Start Concept


Minicar-ul are ca scop promovarea trendului impus sa masinile ultracompacte: densitate urbana mare, masini mici multe. Ford Start de bucura de un design ambitios care include faruri cu LED, precum si alte doua seturi de lumini. De asemenea, conceptul Start aduce cu sine si cea mai noua tehnologie (MyFord Mobile, deci soferul dispune de un ecran touch-screen prin care controleaza functii pentru navigatia, aerul condition, etc), cat si factorul 'fun to drive'.


Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Ford Start Concept
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 Aprilie 2010