Premiere peste premiere la SKODA. Superb facelift disponibil pentru prima data cu faruri LED Matrix

Premiere peste premiere la SKODA. Superb facelift disponibil pentru prima data cu faruri LED Matrix
  • Debuteaza pe 23 mai
  • Ofera in premiera faruri LED Matrix
  • Clientii vor putea opta si pentru o versiune plug-in hybrid
Distribuie pe Facebook

Constructorul din Mlada Boleslav a publicat un nou teaser, de aceasta data video, cu noul Superb facelift. Nava amiral va putea fi comandata pentru prima data in istorie cu faruri LEX Matrix, debutul oficial urmand sa aiba loc pe 23 mai la Bratislava.

Atunci cand am condus actuala generatie Skoda Superb am apreciat spatiul interior si multe alte lucruri, dar am depunctat lipsa ceasurilor de bord digitale, a farurilor LED sau a altor astfel de echipamente pe care o nava amiral ar trebui sa le aiba.

Insa odata cu acest facelift pe care urmeaza sa-l primeasca Superb-ul pe 23 mai la Bratislava, Skoda a indreptat toate aceste scapari. Dintr-un teaser video tocmai postat reiese ca varful de gama al cehilor va putea fi comandat in premiera cu faruri LED Matrix. In plus, Superb facelift va avea stopuri cu semnalizari dinamice si numele brand-ului inscriptionat pe portbagaj in locul logo-ului.

Cel mai probabil, clientii vor putea opta si pentru ceasurile digitale de bord. Nu avem inca o confirmare oficiala, dar ar fi o decizie pana la urma normala.

In rest, Skoda Superb facelift va primi cateva modificari estetice subtile, motorizari mai performante si, pentru prima data in istoria acestui model, versiune plug-in hybrid. Sistemul de propulsie va fi imprumutat de pe Passat GTE, in cazul caruia dezvolta 156 de cai putere si vine alaturi de o transmisie automata DSG cu sase trepte.

Distribuie pe Facebook
mai multe