Presa germana arunca bomba: Audi lucreaza la un A4 pe platforma de VW Golf!

Presa germana arunca bomba: Audi lucreaza la un A4 pe platforma de VW Golf!
  • Audi lucreaza la o noua generatie a modelului A4 Cabrio
  • Respectivul automobil va folosi platforma modulara MQB
  • Acesta va inlocui versiunea decapotabila a actualului A5
Distribuie pe Facebook

Daca zvonurile se dovedesc a fi adevarate, automobilul companiei din Ingolstadt va fi inclusiv cu aproximativ 10.000 de euro mai ieftin decat concurenta directa.

Dupa un material in care sustinea ca Volkswagen pregateste lansarea a trei noi automobile de inalta performanta, celebra publicatie germana Auto Bild revine astazi cu un anunt la fel de interesant.

In articolul respectiv se vorbeste despre readucerea la viata a defunctului A4 Cabriolet, care ar urma sa inlocuiasca versiunile cu plafon retractabil ale modelelor A5 si TT - potrivit sursei citate anterior.

Cele doua decapotabile nu reusesc de niciun fel sa atinga numarul de comenzi dorit de oficialii companiei din Ingolstadt, astfel ca se cauta diverse solutii pentru rezolvarea acestei probleme neplacute.

Nu exista la momentul de fata nicio informatie exacta cu privire la data revenirii in showroom-uri a defunctului A4 Cabriolet, insa publicatia germana Auto Bild mai arunca o bomba de proportii.

Potrivit sursei citate anterior, inlocuitorul versiunilor cu plafon retractabil ale modelelor A5 si TT va fi construit pe platforma modulara MQB - care gazduieste inclusiv actualul Volkswagen Golf.

Drept urmare, viitoarea decapotabila a companiei din Ingolstadt ar putea costa cu aproximativ 10.000 de euro mai putin decat competitia directa, cu toate ca va beneficia de dimensiuni comparabile.

La final, publicatia germana Auto Bild vorbeste si despre posibilitatea ca readucerea la viata a defunctului A4 Cabriolet sa fie condimentata de Audi si cu propulsii partial sau chiar complet electrice.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Aprilie 2018