Pret Peugeot 2008 in Romania: cat costa

Pret Peugeot 2008 in Romania: cat costa
Peugeot prezinta primul crossover urban, modelul 2008, acum disponibil si pe piata din Romania. Este o masina din segmentul B, un hatchback cu aspect si dotari similare unei masini capabile sa mearga pe teren accidentat, cu un design inovator si tehnologie noua. Iata la ce pret poti cumpara un 2008 in Romania.
Distribuie pe Facebook

Noul 2008 vine cu un sasiu ridicat si jante Mud&Snow pe 17 inch, cu aspect mat. Forma deosebita a conturului arcadelor rotilor confera modelului 2008 o atitudine de forta. Spoilerele negre si pragurile il protejează, la fel ca si panourile fata si spate din otel cu ornamente laterale cromate.

Partea frontală adoptă noile coduri stilistice ale Peugeot. Sculptate cu multa finete, liniile capotei sugerează luminozitatea, forta si siguranta 2008-ului. Grila fluida se evidentiază prin rafinament si fortă. Cu un design deosebit, aceasta se integrează perfect caroseriei, pentru a evidentia aspectul felin. Acesta este accentuat si de luminile diurne de tip LED. Capota si aripile sporesc senzatia de siguranta, precizie si agresivitate, în pofida greutătii reduse.

Grip Control este sistemul brevetat de Grupul PSA care optimizeaza tractiunea in conditii de aderenta slaba. Acesta lucreaza impreuna cu garda la sol de 16 cm pentru a permite soferului sa mearga chiar si in soft-road.

Noul model de la Peugeot este diponibil cu motorizari pe motorina, dar si pe benzina. Noua gama de propulsoare in 3 cilindri pe benzina si-a dovedit eficienta in materie de consum si emisii, dar si performante. In lunile de după lansare, gama de motorizări va fi extinsă cu versiunile turbo pe benzină în trei cilindri. Două nivele de putere va stau la dispozitie: 1.2l e-THP 110 CP si 1.2 l e-THP 130 CP, ce oferă o rulare linistită, în special multumită cuplului mare, respectiv de 205 si 230 Nm.

Peugeot 2008 incepe de la 12.750 de Euro cu TVA inclus pentru echiparea Acces cu motorizare 1.2 VTi de 82 cp si ajunge la 20.050 Euro cu TVA pentru Allure 1.6 HDi 115 cp.

Preturi Peugeot 2008

Distribuie pe Facebook
mai multe