Preturi Audi Q7: Cat costa in Romania noul model?

Preturi Audi Q7: Cat costa in Romania noul model?
  • Noul Audi Q7 porneste in Romania de la 65.814 euro
  • SUV-ul german este oferit in doua versiuni de motorizare
  • Meniul standard include multiple dotari de confort si siguranta
Distribuie pe Facebook

Cea de-a doua generatie a modelului Audi Q7 porneste in Romania de la 65.814 euro, conform configuratorului oficial.

In schimbul acestei sume, viitorii clienti se vor alege cu serviciile versiunii 3.0 TDI quattro, care lucreaza impreuna cu o transmisie automata in opt trepte pentru a livra tuturor celor patru roti 272 CP si 600 Nm.

Cu putin peste 2 tone in dreptul greutatii proprii, SUV-ul german are nevoie de numai 6.3 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, acul vitezometrului continuandu-si apoi incursiunea pana la 234 de kilometri pe ora.

In ceea ce priveste eficienta, noul Audi Q7 3.0 TDI quattro promite un consum mediu de carburant de 5.7 litri la 100 de kilometri, pe cand emisiile de dioxid de carbon se ridica la 149 de grame per kilometru.

Noul Audi Q7Noul Audi Q7

Pentru un plus de aproximativ 2.000 de euro, respectiv un total de 67.813 euro, cea de-a doua generatie a SUV-ului german poate fi servita intr-o varianta 3.0 TFSI cu 333 CP si 440 Nm in dreptul valorilor maxime.

Cutia tiptronic in opt trepte de viteza si sistemul de tractiune integrala quattro completeaza si de-aceasta data pachetul tehnic, sprintul 0 - 100 km/h devenind in schimb realitate dupa doar 6.1 secunde.

Viteza maxima este de 250 de kilometri pe ora, iar consumul mediu de carburant nu depaseste 7.7 litri la 100 de kilometri. Cat despre emisiile de dioxid de carbon, acestea se invart in dreptul valorii de 179 grame per km.

In ceea ce priveste dotarea de serie, noul Audi Q7 promite o echipare extrem de bogata, cu airbag-uri frontale, laterale si pentru cap, control electronic al stabilitatii, instalatie de climatizare automata si faruri cu xenon, respectiv stopuri cu LED-uri. Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici cruise control-ul, tapiteria dintr-o combinatie de piele si piele ecologica, scaunele fata reglabile electric si cu functie de incalzire sau sistemul de infotainment cu ecran de 7 inch.

Noul Audi Q7

Noul Audi Q7

Noul Audi Q7

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Noul Audi Q7
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 August 2015