Preturi Volkswagen Golf Facelift: Cat costa in Romania noul Volkswagen Golf Facelift

Preturi Volkswagen Golf Facelift: Cat costa in Romania noul Volkswagen Golf Facelift
  • Noul Volkswagen Golf porneste in Romania de la 15.844 de euro
  • Modelul de baza ofera o motorizare 1.0 TSI de 110 cai putere
  • Pachetul standard include sapte airbag-uri si aer conditionat
Distribuie pe Facebook

Versiunea imbunatatita a modelului Volkswagen Golf a fost lansata si pe piata auto din Romania, la un pret de 15.844 de euro (TVA inclus).

Dezvelit oficial inca de la inceputul lunii noiembrie a anului trecut, noul Golf Facelift a ajuns intr-un final si in showroom-urile Volkswagen de pe teritoriul Romaniei.

Versiunea imbunatatita a compactei germane porneste pe piata locala de la suma de 15.844 de euro si poate ajunge pana la 24.020 de euro - inainte de bifarea optionalelor.

Volkswagen Golf 7 facelift

Modelul de baza dispune de o motorizare turbo de un litru si 110 cai putere, cuplata la o cutie manuala cu sase trepte. Consumul mediu de carburant nu depaseste 4.8 l / 100 km.

Tot in schimbul sumei de 15.844 de euro anterior mentionata, clientii vor mai primi si un total de sapte airbag-uri, geamuri fata si spate actionate electric sau aer conditionat manual.

Din dotarea standard a celui mai ieftin Volkswagen Golf Facelift nu lipsesc, de asemenea, nici tehnologia start-stop ori sistemul de franare cu recuperarea energiei.

Volkswagen Golf 7 facelift

In plus, fara niciun fel de cost suplimentar sunt oferite si luminile de drum, plus lampile spate cu LED, respectiv sistemul multimedia cu ecran tactil de 16.5 cm si opt difuzoare.

La capitolul optiuni notabile avem faruri LED MID (1.059 euro), climatizare automata (202 euro), jante din aliaj pe 15 inch (464 euro), dar si cruise control (383 euro).

Pentru persoanele cu dare de mana, modelul de baza mai anunta si cotiera fata (192 euro), senzori de parcare fata / spate (524 euro) sau volan imbracat in piele (160 euro).

Volkswagen Golf 7 facelift

Referitor la varianta de top a compactei germane, aceasta este disponibila la vanzare pentru un minimum de 24.020 de euro si vine la pachet alaturi de un 2.0 TDI de 150 CP.

Si in cazul de fata livrarea puterii maxime se face printr-o cutie manuala cu sase trepte, insa ambelor punti - multumita sistemului 4Motion, daca te intrebai cumva.

Cat despre pachetul standard de dotari, cel mai scump Volkswagen Golf Facelift promite (si) scaune fata sport, iluminare ambientala sau jante din aliaj pe 16 inch.

Volkswagen Golf 7 facelift

Volanul din piele, cotiera centrala fata, pilotul automat adaptiv ori tehnologiile Front Assist, City Emergency Brake si Pedestrian monitoring completeaza lista echipamentelor.

Acum, referitor la optionalele puse la dispozitie de varianta de top a compactei germane, iata-le si pe cele care merita intreaga ta atentie:

  • jante din aliaj pe 18 inch (977 euro);
  • tapiterie din piele Vienna - include si scaune fata incalzite (1.961 euro);
  • climatizare automata (202 euro);
  • faruri LED TOP (1.384 euro);
  • sistem de navigatie Discover Pro (2.061 euro);
  • suspensie cu reglare adaptiva DCC (958 euro);
  • incalzire sau ventilzare stationara (1.471 euro);
  • Active Info Display (minim 1.115 euro).

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Volkswagen Golf 7 facelift
mai multe