Preview: Sa fie acesta noul BMW M5?

Preview: Sa fie acesta noul BMW M5?
Ei bine, nu chiar! Ceea ce vedem in aceasta imagine reprezinta doar o interpretare artistica a viitorului BMW M5, insa desginul atletului bavarez nu va fi chiar radical schimbat. Arata impresionant, nu-i asa?
Distribuie pe Facebook

Ultimele fotografii spion ne-au lamurit aproape in totalitate orice neclaritate cu privire la exteriorul modelului bavarez de performanta. Apoi ar mai fi si acest ultim rendering, ce ne infatiseaza viitorul BMW M5 privit din fata. Asadar, toate puse cap la cap si ne putem face o prima impresie despre cum va arata noua generatie a bombei din Munchen.

Asa cum se poate observa si in aceasta imagine, partea frontala va primi un spoiler cu inspiratii de la BMW M3, in timp ce capota motorului va fi de asemenea redesenata. Acelasi lucru se va intampla si cu pragurile laterale, respectiv aripile fata, partea din spate urmand a se remarca printr-un nou spoiler si o evacuare cu patru tobe de esapament. Nota finala este data de jantele cu design unic, acompaniate de o suspensie sport si un sistem performant de franare.

Sub capota, noul BMW M5 va fi ascunde o versiune imbunatatita a motorului V8 twin-turbo de 4.4 litri, ce va dezvolta aproximativ 578 cai putere. Debutul modelului bavarez de performanta va avea loc in primavara, la Geneva Motor Show 2011.

Preview: Sa fie acesta noul BMW M5?

Sursa Foto: Bimmerpost

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 Septembrie 2010