Prima camioneta de la Hyundai a debutat oficial. Fa cunostinta cu Santa Cruz, pick-up-ul cu design SF si instalatie audio Bose

Prima camioneta de la Hyundai a debutat oficial. Fa cunostinta cu Santa Cruz, pick-up-ul cu design SF si instalatie audio Bose
  • Prima camioneta de la Hyundai a debutat oficial
  • Fa cunostinta cu Santa Cruz, pick-up-ul cu design SF si instalatie audio Bose
Distribuie pe Facebook

Reteta caracteristica mult anticipatei masini cuprinde inclusiv o motorizare turbo de 2.5 litri si peste 275 de cai putere. Plus instrumente de bord digitale si configurabile.

Asteptata cu sufletul la gura de o lume intreaga, prima camioneta de la Hyundai a debutat oficial chiar la sfarsitul acestei saptamani, in cursul diminetii zilei de astazi. Disponibil la vanzare pe parcursul lunilor urmatoare, din vara anului 2021, pick-up-ul prefigurat de conceptul Santa Cruz Crossover Truck si comercializat sub numele de Santa Cruz stie - cu siguranta, cum sa impresioneze.

Privita de la exterior spre interior, noua masina se remarca in special prin design-ul SF al partii frontale, cu luminile de zi integrate la nivelul grilei radiatorului, ce are ca sursa principala de inspiratie actuala generatie a gamei Tucson. Capota bombata a motorului, aripile laterale proeminente - cu jante de pana la 20 de inch, si stopurile unice nu vor trece nici ele neobservate.

Hyundai Santa Cruz

Hyundai Santa Cruz

Actuala generatie a gamei Tucson reprezinta principala sursa de inspiratie si in ceea ce priveste cabina, inclusiv pachetul specific primei camionete de la Hyundai cuprinzand doua display-uri color - de zece inch fiecare, dintre care unul destinat afisarii instrumentelor de bord digitale. Acelasi pick-up comercializat sub numele de Santa Cruz a mai pregatit si o instalatie audio Bose.

Sub capota, mult anticipata masina prefigurata de conceptul Santa Cruz Crossover Truck ofera un benzinar cu patru cilindri in linie si capacitatea de 2.5 litri. Capabila sa livreze ambelor punti, printr-o cutie automata cu opt rapoarte, peste 190 de cai putere si 244 de Newton-Metri atunci cand clientul merge pe versiunea aspirata, potrivit comunicatului oficial de presa.

Prima camioneta de la Hyundai va mai fi disponibila - la vanzare, si intr-o varianta 2.5 Turbo, acompaniata la randul ei de un sistem de tractiune integrala. In aceasta configuratie, pick-up-ul comercializat sub numele de Santa Cruz se poate lauda atat cu o cutie DCT in opt trepte, cu padele pentru schimbarea vitezelor, cat si cu valori mai mari de 275 de cai putere si 420 de Newton-Metri.

Hyundai Santa Cruz

Hyundai Santa Cruz

Hyundai Santa Cruz

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (62) Poze Hyundai Santa Cruz
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Aprilie 2021