Prima imagine oficiala cu noul SANTA FE. SUV-ul debuteaza cu un sistem nemaiintalnit in industria auto

Prima imagine oficiala cu noul SANTA FE. SUV-ul debuteaza cu un sistem nemaiintalnit in industria auto
  • Hyundai a postat prima schita oficiala pentru noul Santa Fe
  • SUV-ul debuteaza in luna februarie
  • Lansarea oficiala va avea loc in martie la Geneva
Distribuie pe Facebook

Constructorul sud-coreean de automobile a publicat primul teaser oficial pentru noua generatie Santa Fe. SUV-ul asiatic debuteaza public cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din martie, iar printre noutati se regaseste si un sistem oferit in premiera in industria auto.

La inceputul anilor 2000, cand segmentul SUV-urilor incepea sa castige popularitate, Hyundai lansa primul sau astfel de model. Botezat Santa Fe, acesta nu a fost atat de bine primit de specialisti din cauza aspectului, insa cu timpul a reusit sa intre pe sub pielea clientilor.

In 2008, cea de-a doua generatie primeste un premiu important din partea prestigioasei publicatii Consumer Report. Usor usor, Santa Fe-ul a ajuns sa fie apreciat pentru fiabilitatea de care dadea dovada dar mai ales pentru accesibilitate.

Acum, constructorul sud-coreean se pregateste sa lanseze o noua generatie, prilej cu care a si postat prima schita oficiala. Potrivit celor mai recente informatii, confirmate dealtfel de Hyundai, aceasta va fi prezentata in premiera in februarie, cu o luna inainte de debutul oficial din cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Schita oficiala Hyundai Santa Fe

Din acest teaser se poate observa ca echipa de creatie a imbunatatit semnificativ aspectul, iar din comunicatul de presa reiese ca noul Santa Fe beneficiaza de un pachet interesant de tehnologii. Botezat Smart Sense, acesta propune mai multe sisteme de asistenta, inclusiv Rear Cross-Traffic Collision Warning, care de acum inainte va avea o functie de franare automata.

Noutatea absoluta o reprezinta asa-numitul sistem Rear Occupant Alert, oferit in premiera pe un model de serie. Mai exact, acesta detecteaza pasagerii de pe bancheta din spate si alerteaza soferul atunci cand acesta paraseste masina. Inginerii nu au motivat necesitatea acestuia, insa cel mai probabil, sistemul este implementat pentru a evita situatiile in care soferul isi uita copilul in masina.

Distribuie pe Facebook
mai multe