Prima imagine oficiala cu Subaru XV, crossover-ul bazat pe Impreza

Prima imagine oficiala cu Subaru XV, crossover-ul bazat pe Impreza
  • Subaru a publicat prima fotografie oficiala a noului XV
  • Noua generatie va fi dezvoltata pe platforma Global Premium
  • Crossover-ul va debuta la Salonul Auto de la Geneva
Distribuie pe Facebook

Subaru a publicat prima fotografie oficiala a noului crossover XV. Acesta este bazat pe celebrul Impreza si va debuta in cadrul Salonului Auto de la Geneva din acest an.

Constructorul japonez de automobile isi planifica de ceva timp revenirea pe piata mondiala a SUV-urilor, iar odata cu publicarea primei fotografii oficiale a noului XV, acest moment este din ce in ce mai aproape.

Imaginea prezentata mai jos nu dezvaluie toate elementele de caroserie, insa se pot observa pasajele generoase ale rotilor, blocurile optice fata si spate, profilul arcuit, barele de ancorare de pe acoperis, pragurile laterale si elementele de protectie din partea inferioara a caroseriei.

Subaru XV

In ciuda acestor imbunatatiri, un manager din cadrul Fuji Heavy Industries preciza cu ceva timp in urma ca noul model va semana foarte mult cu actuala iteratie, si ca nu va fi vorba despre o revolutie a design-ului, ci mai mult de o usoara evolutie.

Noua generatie Subaru XV va fi dezvoltata pe o platforma comuna, denumita Global Premium, folosita deja de actualul Impreza. Potrivit unor voci, aceasta ar urma sa se regaseasca mai departe pe majoritatea modelelor din gama.

Crossover-ul japonezilor va beneficia de un motor boxer cu patru cilindri, de o transmisie CVT, si nu in ultimul rand, de tractiunea integrala Symmetrical All-Wheel Drive.

Acesta va debuta oficial in cadrul Salonului Auto de la Geneva, mai exact in data de 7 martie, prima zi destinata presei. Momentul nu a fost ales intamplator, avand in vedere ca XV Concept, sursa principala de inspiratie a acestui model, a fost prezentat anul trecut tot in cadrul Salonului gazduit de celebrul oras elvetian.

Distribuie pe Facebook
mai multe