Prima reclama la noul Peugeot 508 scoate la iveala tot ce are masina franceza mai bun de oferit. VIDEO

Prima reclama la noul Peugeot 508 scoate la iveala tot ce are masina franceza mai bun de oferit. VIDEO
  • Peugeot a lansat un nou 508 la sfarsitul saptamanii trecute
  • Automobilul francez ofera un design senzational si tehnologii de ultima ora
  • Clientii vor avea la dispozitie motorizari cu pana la 225 CP
Distribuie pe Facebook

Design senzational, tehnologii de ultima ora si motorizari turbo cu pana la 225 CP sub capota. Sunt elementele care transforma cea mai noua generatie a modelului Peugeot 508 intr-un rival de temut pentru Volkswagen Passat.

Intr-o perioada in care SUV-urile si crossoverele sunt la mare cautare, Peugeot a ales sa lanseze... un nou 508. Si bine a facut, concurentul modelului Volkswagen Passat lasand impresia ca se bucura de toate ingredientele necesare pentru a fi un real succes comercial.

Avem, pentru inceput, design-ul senzational de la nivelul caroseriei, cu linia alungita a plafonului in partea din spate, care transforma automobilul german intr-un fastback cu cinci portiere. Pentru ca, de ce sa nu o recunoastem, sedanurile au devenit plictisitoare.

La interior, celebrul i-Cockpit promite o experienta unica. Aceasta include, cel putin in cazul de fata, un volan de dimensiuni compacte, afisaj pe parbriz si doua display-uri de dimensiuni generoase - dintre care unul folosit pentru afisarea instrumentelor de bord digitale.

Sub capota, noul Peugeot 508 mizeaza pe trei unitati mari si late, dintre care doua diesel si numai una singura pe benzina. Vorbim, mai precis, despre motorizari turbo cu capacitati cilindrice cuprinse intre 1.5 si 2.0 litri, care dezvolta puteri maxime de pana la 225 CP.

O alta schimbare majora o reprezinta trecerea la platforma EMP2, folosita si Citroen C5 Aircross, DS7 Crossback ori Opel Grandland X. Drept urmare, concurentul modelului Volkswagen Passat cantareste acum cu aproximativ 60 kg mai putin decat inainte.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Februarie 2018