Primele imagini ale noului Porsche Panamera ne dezvaluie lucruri interesante despre posteriorul limuzinei germane

Primele imagini ale noului Porsche Panamera ne dezvaluie lucruri interesante despre posteriorul limuzinei germane
  • Porsche a publicat primele imagini teaser ale noului Panamera
  • Fotografiile cu pricina anunta un exterior radical imbunatatit
  • Interiorul promite un display tactil cu o diagonala de 12 inch
Distribuie pe Facebook

O noua generatie a controversatului Porsche Panamera se apropie cu pasi repezi, producatorul auto german publicand in cursul acestei dimineti primele teasere destinate viitoarei sale limuzine.

Dupa mai bine de sapte ani de activitate si un binemeritat facelift, prima generatie a modelului Panamera se pregateste sa paraseasca definitiv linia de productie a marcii Porsche.

O noua reiteratie a controversatei limuzine din Stuttgart va fi lansata chiar in urmatoarea perioada de timp, producatorul german de automobile publicand deja doua teasere ce surprind caroseria masinii cu pricina.

Asadar, putem spune inca de pe acum ca aspectul exterior se anunta cel putin promitator, designerii Porsche reusind sa rezolve o mare parte din problemele vechiului Panamera.

Noul Porsche Panamera - Primele poze

Iar acum ne referim, bineinteles, la detaliile partii posterioare, cea de-a doua generatie a controversatei limuzine din Stuttgart imprumutand acum numeroase elemente stilistice de la proaspat lansatul 991.2.

Fotografiile interioare lipsesc cu desavarsire pentru moment, ultimele zvonuri venite dinspre compania germana anuntand insa o plansa de bord decorata cu un ecran tactil de 12 inch.

Mai multe de atat, se pare ca butoanele fizice de la nivelul consolei centrale vor fi inlocuite cu unele capacitive, de cele doua caracteristici urmand a se bucura inclusiv cea de-a treia generatie a SUV-ului Cayenne.

Doar pure speculatii avem si despre partea tehnica, viitorul Porsche Panamera fiind asteptat sa adopte o platforma complet noua, capabila sa scape de pana la 90 de kilograme comparativ cu modelul actual. In schimb, propulsoarele prezente la datorie vor avea in continuare sase sau opt cilindri in V si, in unele cazuri, un motor electric alaturi.

Noul Porsche Panamera - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe