Primele imagini cu noul Land Rover Discovery au fost scapate pe internet cu cateva ore inainte de premiera

Primele imagini cu noul Land Rover Discovery au fost scapate pe internet cu cateva ore inainte de premiera
  • Primele imagini ale noului Land Rover Discovery au fost scapate pe internet
  • Premiera mondiala are loc peste numai cateva ore
  • Modelul va debuta oficial la Salonul Auto de la Paris
Distribuie pe Facebook

Internetul a fost inundat de primele poze oficiale ale noului Land Rover Discovery. Acestea au fost scapate, cu doar cateva ore inainte de premiera mondiala.

In ultimele saptamani, britanicii de la Land Rover au incercat sa tina sub control informatiile despre cea mai noua generatie a modelului Discovery. Acestia au publicat doar cateva poze si filmulete in care am putut observa unele dintre detaliile asa numitei versiuni 5.0.

Noul Land Rover Discovery

Ei bine, graba probabil a stricat treaba, si dupa ce ieri am putut observa partea frontala a masinii, azi o putem admira in toata splendoarea ei. Motivul? Primele poze oficiale au fost publicate intr-o brosura, care tocmai a fost "scapata" pe internet.

Noul Land Rover Discovery

Astfel, cu doar cateva ore inaintea premierei mondiale, putem vedea ca liniile noii generatii nu sunt foarte diferite de Discovery-ul Sport sau de conceptul Discovery Vision prezentat la Salonul Auto de la New York din 2014. Totusi, caroseria pare sa aiba o forma ceva mai patratoasa si un design revizuit.

In ceea ce priveste partile nevazute ale noului Land Rover Discovery, unele voci sustin ca acesta ar fi bazat pe o noua platforma din aluminiu, si ca va beneficia de gama de motoare Ingenium. Mai mult decat atat, va fi primul model construit de producatorul englez de automobile care sa beneficieze de o versiune speciala SVX destinata amatorilor de off-road.

Noul Land Rover Discovery

La capitolul tehnologie, noul Discovery paseste in secolul 21, cu faruri cu LED si ecran tactil de peste 10 inch, printre altele.

Noul Land Rover Discovery

Cea de-a cincea generatie a SUV-ului celor de la Land Rover este asteptat sa debuteze oficial la Salonul Auto de la Paris, care se desfasoara intre 1 si 16 octombrie.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Septembrie 2016