Primele imagini cu Porsche Boxster 2011 in teste

Primele imagini cu Porsche Boxster 2011 in teste
Nume de cod 981. Asa se va numi viitorul Porsche Boxster, mezinul familiei de super-masini germane. Iata ca acest model, ce se va lansa oficial in cadrul salonului de la Geneva, in martie anul viitor, a fost scos pentru teste in Germania, cu aparatura montata pe el.
Distribuie pe Facebook

Dupa actuala generatie de Boxster numita 987, iata primele poze cu generatia 981, care este in dezvoltare. Se pare ca modificarile urmatoarei generatii vor fi destul de minore, atat la exterior cat si la interior. O forma noua, mai rotunjita, vom putea regasi la exterior, iar in ceea ce priveste mecanica, vor fi si acolo cateva "artificii" care vom sublinia noua generatie diferita fata de cea actuala. Este vorba de un sistem nou de suspensie, frane mai bune si... cam atat.

Primele imagini cu Porsche Boxster 2011 in teste

Despre motor, se pare ca pentru 2012 va fi disponibil si un motor in 4 cilindri. Motoarele actuale, de 2.9 litri si 3.4 probabil vor fi pastrate, putin imbunatatite ce-i drept. Atat in ceea ce priveste puterea, cat si cuplul. La acestea se presupune ca va fi adaugat si acest motor in 4 cilindri, un fel de varianta entry-level, facut in colaborare cu Vokswagen si Audi. In plus, Porsche a confirmat si faptul ca lucreaza la 3 motorizari electrice pentru anul viitor, insa nu se cunosc momentan alte detalii.

Primele imagini cu Porsche Boxster 2011 in teste

Chiar daca noul Porsche Boxster se astepta sa-si faca aparitia la Paris, in aceasta toamna, se pare ca cei de la Porsche vor sa pastreze surpriza pentru anul viitor, cand va fi dezvaluit oficial la Geneva.

Foto: autoblog.com


Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Porsche Boxster
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 31 August 2010