Primele imagini cu Suzuki Swift restilizat

Primele imagini cu Suzuki Swift restilizat
Importatorul Suzuki din Belgia a deconspirat surpriza pe care aceasta marca o pregatea clientilor sai si a publicat pe internet cateva imagini cu noul model Suzuki Swift, o versiune restilizata.
Distribuie pe Facebook

Modelul Suzuki Swift, care a inregistrat vanzari de peste trei milioane de exemplare, va primi un nou facelift. Din primele imagini, se pare ca modificarile nu sunt unele majore. Se remarca aparitia unui set de LED-uri pentru blocurile optice din fata, o grila fata imbunatatita, oglinzi laterale mai performante, dar si proiectoare modificate.

In ceea ce priveste motorizarile, modelul japonez vine cu o versiune pe benzina cu transmisie manuala, ce dezvolta 94 de cai-putere, are un consum de 5,0 l la suta si emite 116 grame de CO2 pe kilometru, dar si o transmisie automata, cu patru trepte ce ofera tot 94 cai-putere, la un motor de 1,2 litri, si un consum mediu de 5,6 litri la suta.

Noul Suzuki Swift poate fi achizionat si in varianta diesel, care are o cilindree de 1,3 si o transmisie manuala cu 5 viteze, ce poate dezvolta 75 de cai-putere si un consum de doar
3,9 litri la suta.

Suzuki Swift Facelift

Suzuki Swift Facelift

Suzuki Swift Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Suzuki Swift Facelift
mai multe