Primele imagini oficiale cu Renault Megane IV. Cum ti se pare noul model?

Primele imagini oficiale cu Renault Megane IV. Cum ti se pare noul model?
  • Primele imagini oficiale ale noului Renault Megane au dat buzna pe internet in cursul acestui weekend
  • Cea de-a patra generatie a popularului model francez de clasa compacta iese in evidenta printr-un design impunator
  • Printre motorizarile propuse se numara, aparent si un 1.2 TCe de 130 CP, respectiv 1.6 TCe de 200 CP
Distribuie pe Facebook

Primele imagini oficiale ale noului Renault Megane au dat buzna pe internet in cursul acestui weekend, dezvaluindu-ne atat interiorul, cat si exteriorului celei de-a patra generatii a popularului model francez de clasa compacta.

Programat sa debuteze public in cadrul Salonului Auto ce se desfasoara la Frankfurt in perioada 19 - 27 septembrie, noul Renault Megane iese in evidenta printr-un design impunator, ce ne aduce aminte de proaspat lansatul Talisman datorita grilei frontale supradimensionate, respectiv blocurilor optice alungite.

Spoilerele agresiv stilizate, aripile laterale bombate si eleronul proeminent intalnit la nivelul plafonului completeaza meniul exterior, pe cand ecranul tactil (cel mai probabil) de 8.4 inch reprezinta principala atractie pe care o propune cea de-a patra generatie a popularului model francez de clasa compacta la nivel de interior.

Renault Megane IV - Primele poze

Renault Megane IV - Primele poze

Informatiile oficiale cu privire la departamentul tehnic lipsesc cu desavarsire la acest moment, insa exista numeroase surse si zvonuri care afirma ca noul Megane are la baza aceeasi platforma modulara CMF a grupului Renault-Nissan, folosita inclusiv la crossoverele aliantei Kadjar si Qashqai.

Un mare mister planeaza, de asemenea, si asupra gamei de motorizari, sursa din spatele primelor fotografii ce surprind cea de-a patra generatie a popularului model francez de clasa compacta anuntand aparitia in peisaj atat a unui 1.2 TCe de 130 CP, cat si a unui 1.6 TCe de 200 CP.

Toate detaliile oficiale referitoare la noul Megane le vom afla peste aproximativ o saptamana si jumatate, atunci cand editia cu numarul 66 a Salonului Auto de la Frankfurt isi va deschide larg portile, iar intreaga planeta va putea admira in detaliu si ansamblu alternativa Renault la Ford Focus, Hyundai i30, Kia Cee'd, Mazda3, Opel Astra, Seat Leon si, nu in ultimul rand, Volkswagen Golf.

Renault Megane IV - Primele poze

Renault Megane IV - Primele poze

Renault Megane IV - Primele poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Renault Megane IV - Primele poze
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 7 Septembrie 2015