Primele imagini reale ale noului E-Class surprind stopurile modelului german

Primele imagini reale ale noului E-Class surprind stopurile modelului german
  • Noul Mercedes E-Class W213 isi face aparitia in primele imagini reale
  • Fotografiile cu pricina surprind exclusiv blocurile optice posterioare
  • Stopurile masinii adapteaza intensitatea luminii in functie de anumiti factori
Distribuie pe Facebook

Internetul ne aduce astazi primele imagini reale ale noului Mercedes E-Class W213, automobil programat sa debuteze in premiera mondiala abia la inceputul anului viitor.

Nerabdator pana la primul contact cu noul Mercedes E-Class W213? Din nefericire pentru tine, urmatoarea generatie a popularului model german de clasa mare nu va fi lansata in mod oficial mai devreme de ianuarie 2016.

Vestea buna? Nu, nu va trebui sa astepti startul Salonului Auto de la Detroit pentru a face cunostinta cu viitorul rival al Audi-ului A6, respectiv BMW Seria 5, acesta facandu-si aparitia chiar astazi in primele fotografii reale.

Fotografii care, dupa cum precizam si anterior, surprind exclusiv blocurile optice posterioare, ce se remarca printr-un design modern, puternic inspirat de cel intalnit atat la mai micul C, cat si la mai marele S-Class.

Totusi, spre deosebire de cele doua cazuri anterioare, noul Mercedes E-Class W213 va fi echipat cu stopuri "active", a caror intensitate se adapteaza automat in functie de mai multi factori - precum lumina naturala sau conditiile meteo.

Iar aceasta nu va fi singura tehnologie cu care urmatoarea generatie a popularului model german de clasa mare iti va lua ochii, viitorul rival al Audi-ului A6, respectiv BMW Seria 5 promitand si alte sisteme care te vor lasa cu gura cascata.

Sisteme capabile sa evite obstacolele si accidentele sau, in caz de forta majora, sa indeparteze ocupantii locurilor fata de portiere, dar si sa protejeze auzul tuturor celor aflati la bordul sau.

Noul Mercedes E-Class W213 se mai poate lauda, de asemenea, si cu un pilot automat care sa tina benzile autostrazii pana la o viteza de aproximativ 130 km/h sau o functie Car-to-X ce-i permite sa comunice si sa schimbe tot felul de informatii cu celelalte masini dotate cu o tehnologie similara.

Intr-un final, reamintim si ca urmatoarea generatie a popularului model german de clasa mare va dispune si de blocuri optice frontate cu 84 LED-uri in dotare, respectiv toate sistemele necesare pentru a fi pornita, deschisa, inchisa si chiar parcata cu ajutorul telefonului mobil.

Si cu acestea fiind spuse, a sosit momentul sa revenim la stopurile noastre, de la care am pornit:

Mercedes E-Class W213 - Stopuri

Mercedes E-Class W213 - Stopuri

Mercedes E-Class W213 - Stopuri

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 Iulie 2015