Primele masini au ajuns la vanzare. Dealerii cer chiar si cu 30.000 de dolari mai mult

Primele masini au ajuns la vanzare. Dealerii cer chiar si cu 30.000 de dolari mai mult
  • Primele Toyota Supra au ajuns la vanzare in SUA
  • Este vorba despre 1500 de exemplare Launch Edition
  • Dealerii cer si cu 30.000 de dolari mai mult
Distribuie pe Facebook

Asteptarea a luat, in cele din urma, sfarsit. Pentru potentialii clienti urmeaza insa o noua batalie.

Lansata chiar la inceputul acestui an, cu ocazia Salonului Auto International Nord-American de la Detroit, cea de-a cincea generatie a legendarei Toyota Supra este construita pe platforma cu tractiune spate a noului BMW Z4. De la sportiva bavareza provine inclusiv motorizarea turbo cu sase cilindri in linie, disponibila exclusiv in compania unei cutii automate cu opt rapoarte.

Toyota Supra Launch Edition

Pentru persoanele care nu vad niciun fel de problema in abordarea companiei din Tara Soarelui Rasare, ei bine... trebuie precizat ca primele exemplare tocmai au ajuns la vanzare. Vorbim, mai precis, despre 1.500 de unitati Launch Edition, oferite la preturi de la 55.250 de dolari.

Anumiti dealeri cauta sa profite insa de nebunia creata in jurul celei de-a cincea generatii a legendarei Toyota Supra si incearca sa obtina pe automobilul care imprumuta platforma cu tractiune spate a noului BMW Z4 sume si cu 30.000 de dolari mai mari. Este cazul unui showroom din San Antonio, care cere pe sportiva cu motor turbo de trei litri putin peste 86.360 de dolari.

Daca mai conteaza, versiunea Launch Edition a masinii companiei din Tara Soarelui Rasare se bucura, in echiparea standard, si de tapiterie din piele, scaune incalzite, plus ornamente realizate din carbon. Totodata, din meniu nu lipsesc nici afisajul pe parbriz sau instalatia audio JBL.

Toyota Supra Launch Edition

Toyota Supra Launch Edition

Toyota Supra Launch Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (75) Poze Toyota Supra Launch Edition
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 Iulie 2019