Primele poze au ajuns mai devreme pe internet. Uite cum arata BMW-ul construit pe platforma noii Supra

Primele poze au ajuns mai devreme pe internet. Uite cum arata BMW-ul construit pe platforma noii Supra
  • Primele imagini cu noul BMW Z4 au ajuns pe internet
  • Decapotabila bavareza prezinta un design familiar
  • Premiera mondiala va avea loc pe data de 23 august
Distribuie pe Facebook

Conform celor mai recente informatii, urmatoarea generatie a decapotabilei Z4 va debuta oficial la sfarsitul acestei luni, pe data de 23 august.

O singura saptamana ne mai desparte de premiera mondiala a noului Z4, BMW programand aceasta lansare chiar pentru data de 23 a lunii august. Internetul are insa alte planuri pentru generatia cu numarul trei a decapotabilei bavareze, oferindu-ne inca de astazi patru imagini ale modelului care concureaza cu Mercedes SLC.

Inspirat de conceptul cu acelasi nume, prezentat de BMW cu ocazia Concursului de Eleganta desfasurat la Pebble Beach in vara anului trecut, noul Z4 iese in evidenta printr-o siluenta sportiva, cu mai multe elementele de la nivelul caroseriei bine conturate. Ajuta, ce este drept, si faptul ca in cazul de fata avem de-a face cu varianta M40i.

La interior, singura imagine disponibila in momentul de fata scoate la iveala un design familiar pentru plansa de bord, atat prin prisma instrumentelor digitale, cat si prin aspectul consolei centrale. In ambele cazuri, noul BMW Z4 a folosit ca sursa principala de inspiratie generatia cu numarul doi a modelului Seria 8, lansata in luna iunie.

Sub capota, decapotabila bavareza va fi disponibila alaturi de diverse unitati turbo cu patru si sase cilindri in linie, versiunea M40i anterior mentionata urmand a gazdui in compartimentul motor un I6 cu doua turbine, de trei litri si 385 CP. Va fi cea mai potenta optiune, BMW anuntand ca nu va oferi noul Z4 si intr-o varianta de performanta full-M.

Asa cum spuneam si la inceputul acestui material, noul BMW Z4 va debuta in premiera mondiala chiar la sfarsitul saptamanii viitoare, pe 23 august. Nu ar fi insa deloc de mirare daca internetul va veni in zilele urmatoare si cu alte fotografii / informatii oficiale referitoare la decapotabila bavareza, concurenta cu modelul Mercedes SLC.

BMW Z4 - Primele poze

BMW Z4 - Primele poze

BMW Z4 - Primele poze

BMW Z4 - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 August 2018