Primele poze oficiale cu noul Mercedes GLS. Cum arata inlocuitorul vechiului GL

Primele poze oficiale cu noul Mercedes GLS. Cum arata inlocuitorul vechiului GL
  • Primele imagini oficiale ale noului Mercedes GLS au ajuns pe internet
  • Urmasul actualului GL promite un design imbunatatit si motorizari variate
  • Debutul public ar putea avea loc luna viitoare, in cadrul LA Auto Show 2015
Distribuie pe Facebook

Sfarsitul de an se anunta unul extrem de aglomerat pentru germanii de la Mercedes-Benz, inginerii companiei auto din Stuttgart punand la punct ultimele detalii ale urmatorului E, respectiv GL-Class.

Daca despre primul am reusit sa mai aflam cate una-alta in ultima perioada de timp, nu acelasi lucru putem spune si despre cel din urma. Sortii ne sunt insa, intr-un final, potrivnici, internetul aducandu-ne astazi primele fotografii oficiale ale Mercedes-ului GLS.

Proiectat pentru a inlocui actualul GL, noul model german se remarca in special prin partea frontala impunatoare, caracterizata de faruri cu LED si prize de aer supradimensionate. Extensiile proeminente de la nivelul aripilor reprezinta principala atractie a profilului lateral, stopurile restilizate si difuzorul posterior cu evacuare inclusa completand intr-un final meniul exterior.

Mercedes GLS - Primele poze

Fotografiile interioare lipsesc pentru moment, insa este de asteptat ca Mercedes-ul GLS sa adopte aceleasi linii si forme precum cele ale proaspat lansatului GLE. Asta inseamna, in primul rand, un ecran urias pentru sistemul de infotainment, incastrat de doua guri de ventilatie.

Nici despre gama de motorizari nu avem, in prezent, nici un fel de informatie sau detaliu concret, exceptand zvonurile conform carora noul model german va putea fi comandat alaturi de aceleasi propulsoare supraalimentate pe benzina si motorina precum actualul GL. Drept urmare, versiunea de top va gazdui in continuare in compartimentul motor un potent V8 bi-turbo de 5.5 litri si cu pana la 585 de cai putere.

Toate aceste elemente vor fi confirmate sau infirmate in cursul lunii viitoare, Mercedes-ul GLS fiind asteptat sa debuteze in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto ce se va desfasura la Los Angeles in perioada 17 - 29 noiembrie 2015.

Mercedes GLS - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 Octombrie 2015