Primul Audi S6 cu motor diesel din istorie. Cat costa in Romania

Primul Audi S6 cu motor diesel din istorie. Cat costa in Romania
  • Primul Audi S6 cu motor diesel din istorie se vinde in Romania la preturi incepand de la 81.596 de euro
  • Automobilul companiei germane ascunde sub capota un motor V6 de trei litri si 349 de cai putere
  • Sistemul de tractiune integrala, cutia automata, dar si blocurile optice cu LED sau pielea sunt standard
Distribuie pe Facebook

Printre dotarile specifice echiparii standard se numara inclusiv o cutie automata cu opt rapoarte, blocuri optice cu tehnologie LED, dar si celebrul sistem de tractiune integrala quattro.

Dezvelit oficial chiar la mijlocul acestei primaveri, primul Audi S6 cu motor diesel din istorie este comercializat in Romania la preturi incepand de la 81.596 de euro. Sub capota, automobilul companiei germane propune o unitate V6 de trei litri si 349 de cai putere, cu compresor electric pentru eliminarea fenomenului de lag.

O cutie automata cu opt rapoarte si celebrul sistem de tractiune integrala quattro completeaza in cazul de fata fisa cu specificatii tehnice, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza in doar cinci secunde.

Asa cum era de asteptat, primul Audi S6 cu motor diesel din istorie vine cu o viteza maxima limitata la 250 km/h, in timp ce consumul mediu de carburant variaza intre 6.2 si 6.3 litri la suta de kilometri. Daca mai conteaza, emisiile de dioxid de carbon sunt de 164 - 165 de grame per km, potrivit informatiilor date publicitatii.

In ceea ce priveste echiparea standard, automobilul companiei germane dispune inclusiv de blocuri optice cu tehnologie LED si sistem de climatizare cu reglare automata a temperaturii pe patru zone, conform configuratorului.

Totodata, primul Audi S6 cu motor diesel din istorie se mai poate lauda si cu jante din aliaj pe 20 de inch sau tapiterie realizata dintr-o combinatie de piele, plus alcantara. Fara costuri suplimentare sunt oferite, de altfel, si suspensia cu amortizoare reglabile, instrumentele de bord digitale ori scaunele fata cu incalzire.

Pentru clientii mai pretentiosi, automobilului companiei germane a pregatit - optional, ce este drept, si un sistem de directie integrala, asistent pentru vederea pe timp de noapte, faruri HD Matrix LED, afisaj pe parbriz etc.

Audi S6 si S7

Audi S6 si S7

Audi S6 si S7

Audi S6 si S7

Audi S6 si S7

Audi S6 si S7

Audi S6 si S7

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (68) Poze Audi S6 si S7
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Septembrie 2019