Primul Citroen C4 X din istorie a debutat oficial. Cel mai nou model al francezilor ia forma unui sedan cu alura de fastback si garda la sol de SUV

Primul Citroen C4 X din istorie a debutat oficial. Cel mai nou model al francezilor ia forma unui sedan cu alura de fastback si garda la sol de SUV
  • Primul Citroen C4 X din istorie a debutat oficial
  • Cel mai nou model al francezilor ia forma unui sedan cu alura de fastback si garda la sol de SUV
Distribuie pe Facebook

Daca vine vorba - in schimb, despre lista optiunilor care compun gama de motorizari, aceasta cuprinde inclusiv un sistem de propulsie suta la suta electric. Anunta un comunicat de presa.

Citroen continua seria lansarilor nonconformiste si prezinta publicului larg primul C4 X din istorie, un sedan cu alura de fastback si garda la sol de SUV. Programat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, inainte de sfarsitul anului curent, cel mai nou model al francezilor pluseaza cu doua display-uri de dimensiuni generoase si scaune fata cu functie de masaj.

Citroen C4 X

Citroen C4 X

Nota de plata nu reprezinta, mai mult sau mai putin surprinzator, decat un mister, comunicatul de presa precizat anterior vorbind - in schimb, si despre o lungime de 4.600 de milimetri, un ampatament 2.67 metri, o capacitate a portbagajului de 510 litri. Din peisaj nu lipsesc, daca mai trebuia cumva mentionat, nici tapiteria realizata din piele, accentele de Alcantara, incarcarea wireless a telefonului mobil, cusaturile contrastante sau bancheta spate cu incalzire, de exemplu.

Asamblat pe platforma CMP, primul C4 X din istorie isi va intampina clientii, potrivit Citroen, alaturi de o gama extrem de variata de motorizari, marea batalie urmand a se da intre un benzinar cu doar trei cilindri si o capacitate de numai 1.2 litri, oferit atat intr-o versiune cu 100 CP, cat si intr-o varianta sinonima cu 130 CP, si un diesel I4. De 1.499 de centimetri cubi si, inca o data, 130 CP.

Respectiva optiune se incheie - conform unui comunicat de presa publicat in cursul zilei de astazi, un sistem de propulsie suta la suta electric, care se traduce printr-un total de 136 CP. In aceasta configuratie, cel mai nou model al francezilor promite sa sprinteze de la 0 la 100 de kilometri pe ora - cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de 9.5 secunde, cumparatorii sai urmand a beneficia, datorita bateriei de 50 kWh, si de o autonomie de pana la 360 de kilometri.

Citroen C4 X

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (27) Poze Citroen C4 X
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Iulie 2022