Primul Mercedes CLE din istorie a debutat oficial. Inlocuitorul modelelor C si E-Class Coupe ofera faruri cu functie de proiectie si navigatie cu realitate augmentata. Cat costa in Romania

Primul Mercedes CLE din istorie a debutat oficial. Inlocuitorul modelelor C si E-Class Coupe ofera faruri cu functie de proiectie si navigatie cu realitate augmentata. Cat costa in Romania
  • Primul Mercedes CLE din istorie a debutat oficial
  • Inlocuitorul modelelor C si E-Class Coupe ofera faruri cu functie de proiectie si navigatie cu realitate augmentata
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Sub capota, cumparatorii vor avea la dispozitie o gama variata de unitati pe benzina si motorina - fiecare versiune de motorizare disponibila spre vanzare beneficiind de un sistem mild-hybrid la 48 de volti. Sinonim atat cu un plus de eficienta, cat si cu o doza extra de performanta - oarecum inutil de adaugat.

Dezvaluit publicului larg in urma cu mai bine de 16 saptamani - inca de la inceputul lunii lui Cuptor, primul Merceces CLE din istorie are intr-un final, de doar cateva zile, si un pret de pornire. 58.610 euro este, mai mult sau mai putin surprinzator, suma minima pe care clientii inlocuitorului modelelor C si E-Class Coupe o au de achitat in Romania - acolo unde versiunea de baza 200 dispune de un motor cu patru cilindri in linie si cu capacitatea de 1.999 de centimetri cubi, conceput special pentru a livra persoanei prezente la volan undeva in jurul a 204 cai putere.

Fisa cu specificatii de ordin tehnic a variantei mentionate anterior continua atat cu un sistem mild-hybrid la 48 de volti, pentru un boost temporar de 23 de cai putere, cat si cu o transmisie automata cu noua trepte de viteza, astfel ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea - cu pedala de acceleratie la podea, in aproximativ 7.4 secunde. Viteza maxima urca - in schimb, pana la pragul de 240 de kilometri pe ora, pe cand consumul mediu de carburant variaza intre 6.4 si 7.1 litri de benzina la suta de kilometri, conform unui comunicat de presa.

Mercedes CLE Coupe

Mercedes CLE Coupe

Cat despre continutul listei cu dotari standard, cel mai ieftin Mercedes CLE din gama ofera fara costuri suplimentare - potrivit configuratorului din Romania, si faruri cu tehnologie LED. Lista echipamentelor caracteristice modelului 200 cuprinde inclusiv jante cu diametrul de 18 inch, confectionate din aliaj usor, camera pentru mersul in marsarier, instrumente de bord digitale si configurabile, scaune actionate electric - cu functie de incalzire, tapiterie realizata din piele sintetica, bancheta rabatabila ori statie pentru incarcarea wireless a telefonului mobil, de exemplu.

Vopseaua metalizata este - precum jantele din aliaj usor cu un diametru de 19 inch, farurile cu functie de proiectie, trapa panoramica, scaunele ventilate si tapiteria din piele Nappa, optionala. La aceasta categorie se mai inscriu si ornamentele din fibra de carbon, afisajul pe parbriz, navigatia cu realitate augmentata, camera de 360 de grade, volanul incalzit, difuzoarele de inalta fidelitate, semnate Burmester, centurile de siguranta de culoare rosie, pachetul Energizing Plus, airbag-urile laterale pentru locurile de pe bancheta, suspensia Dynamic Body Control - cu amortizare ajustabila, directia integrala.

Primul Mercedes CLE din istorie poate fi comandat, in Romania, in cinci variante de motorizare diferite, inlocuitorul modelelor C si E-Class Coupe fiind comercializat sub forma urmatoarelor configuratii: 200 - cu care am facut anterior cunostinta, 220 d de 200 de cai putere, 200 4Matic de 204 cai putere, 300 4Matic de 258 de cai putere, 450 4Matic. Fiecare optiune se bucura atat de un sistem mild-hybrid la 48 de volti - sinonim cu un boost temporar de 23 de cai putere indiferent de unitatea instalata sub capota, cat si de o cutie automata cu noua rapoarte.

Mercedes CLE Coupe

Mercedes CLE Coupe

Mercedes CLE Coupe

Mercedes CLE Coupe

Mercedes CLE Coupe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (67) Poze Mercedes CLE Coupe
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 3 Noiembrie 2023