Primul SEAT de serie care ofera control prin gesturi, ca BMW Seria 7. Cum arata

Primul SEAT de serie care ofera control prin gesturi, ca BMW Seria 7. Cum arata
  • SEAT prezinta oficial noul model Tarraco
  • Automobilul spaniol ofera pana la sapte locuri
  • Gama de motorizari cuprinde patru unitati
Distribuie pe Facebook

Asteptat sa debuteze in premiera publica la inceputul lunii viitoare, in cadrul Salonului Auto de la Paris, noul Tarraco vine inclusiv cu spatiu pentru sapte persoane si motorizari cu pana la 190 CP.

Sase decenii si jumatate. De atat a avut nevoie SEAT pentru a lansa pe piata primul sau SUV, modelul Ateca. Astazi, la doi ani si sase luni de la momentul respectiv, producatorul spaniol publica toate informatiile oficiale cu privire la noul Tarraco.

Construit pe aceeasi platforma modulara precum Ateca si Arona, cel de-al treilea SUV din istoria SEAT este - la putin peste 4.7 metri lungime - si cel mai mare de pana acum. In plus, la interior pot lua loc pana la sapte persoane, spun spaniolii.

SEAT Tarraco

SEAT Tarraco

Tot referitor la noul Tarraco, SEAT mai afirma ca anunta directia in care produsele companiei spaniole se vor indrepta din punct de vedere estetic. Aparent, si urmatoarele modele vor miza pe un design care abunda in elemente angulare.

Si atunci cand vine vorba despre aspectul tehnologic cel de-al treilea SUV din istoria SEAT marcheaza o premiera majora pentru brand. Odata servit in versiunea de top, sistemul de infotainment dispune inclusiv de comenzi prin gesturi, ca Seria 7.

Deloc surprinzator, meniul continua cu instrumente de bord digitale, faruri Full-LED, suspensie adaptiva, dar si numeroase dotari de siguranta activa. Adaptive Cruise Control ori Blind Spot Detection sunt doar cateva exemple in acest sens.

In ceea ce priveste gama de motorizari, noul SEAT Tarraco va fi oferit initial cu numai patru motorizari turbo, doua pe benzina si doua pe motorina. Mai ales, clientii vor avea de ales intre de 1.5 si 2.0 litri, cu puteri maxime de pana la 190 CP.

Asa cum era de asteptat, fisa cu specificatii tehnice mai cuprinde - de la caz la caz, si o cutie manuala cu sase rapoarte sau una automata, de tip DSG, in sapte trepte. Transmisiile respective lucreaza alaturi fie de puntea fata, fie cu sistemul 4Drive.

SEAT Tarraco

SEAT Tarraco

SEAT Tarraco

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze SEAT Tarraco
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 Septembrie 2018