Primul Volkswagen Tavendor din istorie a debutat oficial. Cel mai nou SUV al nemtilor are o lungime de aproape cinci metri si e construit pe platforma lui Volkswagen Golf

Primul Volkswagen Tavendor din istorie a debutat oficial. Cel mai nou SUV al nemtilor are o lungime de aproape cinci metri si e construit pe platforma lui Volkswagen Golf
  • Primul Volkswagen Tavendor din istorie a debutat oficial
  • Cel mai nou SUV al nemtilor are o lungime de aproape cinci metri
  • E construit pe platforma lui Volkswagen Golf
Distribuie pe Facebook

Din peisaj nu lipsesc - mai mult sau mai putin surprinzator, nici celebrul motor 2.0 TSI, tractiunea integrala 4Motion. Sau transmisia DSG.

Surprins complet necamuflat la jumatatea acestui an - cu circa 13 saptamani in urma, primul Volkswagen Tavendor din istorie a renuntat, in cursul zilei de marti, la aproape toate secretele sale. De ordin tehnic si, de asemenea, vizual.

Oferit exclusiv pe piata din China, cel mai nou SUV al nemtilor este asamblat - dupa cum mentionam, de altfel, si anterior, pe celebra platforma modulara MQB. Similar actualului Volkswagen Golf, daca mai era cumva o asemenea precizare.

Volkswagen Tavendor

Caracterizat de o lungime de aproape cinci metri, primul Volkswagen Tavendor din istorie se remarca - la nivelul departamentului exterior, in special prin blocurile optice cu tehnologie LED. Unite, bineinteles, cu o banda iluminata.

Respectivul meniu continua - mai mult sau mai putin surprinzator, cu o caroserie in doua culori si jante din aliaj de dimensiuni generoase. Interiorul celui mai nou SUV al nemtilor scotand la iveala, in schimb, doua display-uri supradimensionate.

Primul Volkswagen Tavendor din istorie propune - de cealalta parte a portierelor, in cabina, si un numar de trei randuri de scaune, o tapiterie realizata din piele, lumini ambientale. Si instalatie de climatizare automata cu comenzi tactile.

Intr-un final, cel mai nou SUV al nemtilor a mai pregatit si un motor 2.0 TSI sinonim cu un total de 186 sau 220 de cai. Livrarea puterii maxime se face prin intermediul celebrei transmisii DSG si - optional, contra cost, a tractiunii integrale 4Motion.

Volkswagen Tavendor

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 31 August 2022