Priveste, acesta este noul Opel Astra GTC!

Priveste, acesta este noul Opel Astra GTC!
Adio neincetate fotografii si filmulete spion! Adio concepte atragatoare lansate la diverse saloane auto internationale! Adio asteptare fara de sfarsit! Versiunea de productie a noului Opel Astra GTC ni se arata in prima fotografie reala!
Distribuie pe Facebook

In toamna anului trecut, germanii de la Opel aduceau la Paris Motor Show 2010 un concept atragator de aproximativ 300 cai putere, ce avea sa prefigureze viitoarea generatie a hatchback-ului Astra GTC. Din pacate, dezvoltarea noului model a avansat destul de greoi, insa astazi se pare ca a sosit marele moment - Opel Astra GTC, in versiunea de productie, ni se prezinta in prima fotografie reala!

Surprins in incinta fabricii constructorului german, noul model a renuntat la designul agresiv de care se bucura conceptul prezentat in octombrie 2010 si beneficiaza de un set de stopuri usor restilizat. Dar acest lucru nu ar trebui sa ii ingrijoreze pe fanii modelelor Opel, pentru ca agresivul kit aerodinamic si jantele uriase prezente pe prototipul Opel GTC Paris ar trebui sa isi faca aparitia in cazul versiunii de top OPC.

Revenind insa la Astra GTC, ultima generatie a atractivului hatchback ar trebui sa fie disponibila cu aceeasi paleta de motorizari precum restul gamei. Lansarea oficiala a noului model va avea loc cel mai probabil in toamna acestui an, la Frankfurt Motor Show.

Priveste, acesta este noul Opel Astra GTC!

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 Aprilie 2011