Promovare inedita facuta de Toyota. Noul Yaris GRMN isi tureaza motorul in...pasi de dans

Promovare inedita facuta de Toyota. Noul Yaris GRMN isi tureaza motorul in...pasi de dans
  • Toyota promoveaza noul Yaris GRMN
  • Acesta a debutat la Geneva
  • Ajunge in Europa la inceputul lui 2018
Distribuie pe Facebook

In cel mai recent video, constructorul japonez de automobile scoate in evidenta agilitatea noului Yaris GRMN cu o proba de dans. Hot-hatch-ul este asteptat sa debuteze in Europa in prima jumatate a anului viitor.

Toyota Yaris GRMN este unul dintre cele mai asteptat hot-hatch-uri ale momentului, insa spre dezamagirea viitorilor clienti si mai ales a fanilor, acesta nu va fi disponibil in Europa mai devreme de primele luni ale anului viitor.

Pana atunci insa, pentru a mai indulci asteptarea, constrcutorul nipon posteaza fel de fel de materiale publicitare. In cel mai recent dintre ele, viitorul rival al Ford-ului Fiesta ST isi arata calitatile intr-o intrecere in pasi de dans.

De-o parte au fost 10 dansatori profesionisti, iar de cealalta hot-hatch-ul japonez propulsat de o unitate de 1.8 litri, supraalimentata. La dezvoltarea ei a ajutat si echipa de casa Gazoo Racing, iar rezultatele sunt destul de interesante: peste 200 de cai, cea mai rapida acceleratie pana la 100 de km/h din segment, si un diferential Torsen, cu alunecare limitata, pentru puntea fata.

Distribuie pe Facebook
mai multe