Range Rover LWB: Cum arata cel mai luxos SUV din lume

Range Rover LWB: Cum arata cel mai luxos SUV din lume
  • Britanicii de la Land Rover dezvaluie noul Range Rover LWB
  • Automobilul va debuta la inceputul lunii viitoare, la Dubai
  • Livrarile SUV-ului vor demara in luna martie a anului viitor
Distribuie pe Facebook

Poate ca britanicii de la Bentley lucreaza din greu la dezvoltarea unui astfel de automobil, insa noul Range Rover LWB va face legea in segmentul SUV-urilor de lux pana ce conceptul EXP 9 F din Crewe va deveni realitate.

Urmand a debuta in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles ce se desfasoara in perioada 22 noiembrie - 1 decembrie, primul Range Rover cu ampatament marit din ultimele doua decenii impresioneaza in special prin dimensiunile sale, exclusivistul SUV britanic masurand un generos 5.2 metri in lungime. Drept urmare, ocupantii locurilor spate vor avea acum la dispozitie un plus de 140 de milimetri la nivelul picioarelor, un plus de confort rezultand si din inclinarea banchetei cu pana la 17 grade.

Range Rover LWB

Range Rover LWBRange Rover LWB

De asemenea, asa cum ii sta bine unui automobil de lux, noul Range Rover LWB se poate lauda cu un interior imbracat in totalitate in piele de cea mai buna calitate si accesorizat cu numeroase ornamente realizate din lemn autentic. Deloc surprinzator, nu lipsesc din meniu nici ingredientele extravagante, precum scaunele fata si spate reglabile in mod electric, cu functie de memorie si masaj, climatizarea pe patru zone, compartimentul refrigerator, lumina ambientala complet configurabil si, nu in ultimul rand, consola centrala ce se intinde de-a lungul cockpitului, o consola care gazduieste si masute pentru ocupantii locurilor spate.

In ceea ce priveste designul exterior, versiunea cu ampatament marit a noului Range Rover reuseste sa iasa in evidenta prin cateva atingeri speciale, jantele polisate cu dimensiuni de pana la 22 inci si stopurile cu aspect clar fiind dintre cele mai reprezentative. Cu toate acestea, cei mai atenti la detalii nu vor scapa din privire nici fantele de aer aditionale regasite la nivelul partii frontale, noua finisare aplicata grilei radiatorului, respectiv fantelor de aer laterale sau insertiile cromate prezente la nivelul capotei portbagajului.

Range Rover LWBRange Rover LWB

Range Rover LWB

Noul Range Rover LWB va ajunge la clientii sai incepand cu luna martie a anului viitor si va fi disponibil in mai multe versiuni de echipare, printre care Vogue, Vogue SE, Autobiography, Autobiography Black si chiar Hybrid.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Range Rover LWB
mai multe