Renault apeleaza la noi modele de lux

Renault apeleaza la noi modele de lux
Distribuie pe Facebook
Renault intentioneaza sa adauge la portofoliu trei autoturisme de lux, inclusiv o noua versiune a minivanului Espace, care ar trebui sa apara pe piata in anul 2014.
Extinderea gamei de modele de lux este esentiala, in viziunea constructorului francez, pentru mentinerea vanzarilor in regim de flota catre clientii corporate.
Potrivit directorul de planificare, Philippe Klein, Renault evalueaza oportunitatea dezvoltarii unui "model executiv" bazat pe o platforma a partenerului german Mercedes-Benz, parte a grupului Daimler. Directorul companiei franceze a refuzat sa precizeze modelul vizat, insa nava amiral a flotei Mercedes-Benz este Clasa E, cu preturi care pleaca de la 39.835 euro.
Cel de-al treilea model de lux analizat de Renault ar putea fi bazat pe o platforma actualizata derivata din cea utilizata in prezent pentru modelele Nissan Qashqai si Renault Koleos.

Pe de alta parte unul dintre directorii Nissan, Colin Dodge precizase deja la Geneva ca brandul de lux al Nissan, Infiniti, nu contribuie la dezvoltarea autoturismelor de lux pregatite de Renault.

Distribuie pe Facebook
mai multe