Renault Clio RS Trophy se lanseaza in Romania de la 23.950 euro

Renault Clio RS Trophy se lanseaza in Romania de la 23.950 euro
  • Noul Renault Clio RS Trophy s-a lansat si in Romania
  • Hot-hatch-ul francez porneste de la 23.950 euro
  • Meniul standard include 220 CP si cutie cu dublu ambreiaj
Distribuie pe Facebook

Anuntat inca de la inceputul acestei veri, Renault-ul Clio RS Trophy nu mai reprezinta chiar o noutate absoluta. Chiar si asa, hot-hatch-ul francez cu 220 de cai putere sub capota abia acum a reusit sa ajunga (si) in Romania.

Disponibil la vanzare in schimbul unei sume minime de 23.950 euro, Renault-ul Clio RS Trophy este pus in miscare de o unitate turbo cu patru cilindri si capacitate de 1.618 centimetri cubi.

220 de cai putere si 260 de Newton-Metri numara valorile maxime inscrise in cadrul fisei cu specificatii tehnice, de livrarea acestora catre puntea fata ocupandu-se, spre dezamagirea unora dintre noi, exclusiv o transmisie automata cu sase rapoarte si dublu ambreiaj.

Renault Clio RS TrophyRenault Clio RS Trophy

Renault Clio RS Trophy

Lasam insa in urma plangerile legate de lipsa unei cutii manuale si ne indreptam atentia catre performantele in linie dreapta, acolo unde Renault-ul Clio RS Trophy ne intampina atat cu o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 6.6 secunde, cat si cu o viteza de top de 235 de kilometri pe ora.

Vestile bune continua inclusiv la nivelul manevrabilitatii, printre imbunatatirile propuse de noua versiune a hot-hatch-ului francez numarandu-se inclusiv o suspensie revizuita, care ofera un plus de rigiditate multumita noilor arcuri si amortizoare, respectiv un minus de pana la 20 mm in dreptul garzii la sol.

Din punct de vedere estetic, Renault-ul Clio RS Trophy se remarca prin aceleasi detalii sportive precum varianta standard, plusand totodata printr-o pereche de jante bi-colore pe 18 inch, respectiv posibilitatea optarii pentru un alb cu finisare mata la nivelul caroseriei.

Volanul cu design in trei spite, scaunele caracterizate de un suport lateral marit, pedalierul din aluminiu si infinitele accente contrastante de culoare rosie reprezinta principalele atractii ale interiorului.

Renault Clio RS Trophy

Renault Clio RS Trophy

Renault Clio RS Trophy

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Renault Clio RS Trophy
mai multe