Renault confirma: Noua Dacia Duster debuteaza la Frankfurt Motor Show

Renault confirma: Noua Dacia Duster debuteaza la Frankfurt Motor Show
  • Noua Dacia Duster debuteaza in toamna
  • Principalele modificari vor viza aspectul estetic
  • Gama de motorizari va fi usor revizuita
Distribuie pe Facebook

Este oficial. Francezii de la Renault au confirmat in cursul zilei de astazi ca noua Dacia Duster va debuta in premiera mondiala in toamna acestui an, atunci cand Salonul Auto de la Frankfurt isi va deschide larg portile atat pentru publicul larg, cat si pentru presa de specialitate din intreaga lume.

Aproximativ trei ani. Atat a trecut de la momentul introducerii pe piata a modelului Dacia Duster, primul SUV din istoria constructorului de la Mioveni. In prezent, dupa cateva milioane de unitati vandute la nivel global, automobilul romanesc se pregateste de primul facelift din cariera sa. Un facelift care, dupa cum am tot precizat in ultima perioada de timp, va debuta in premiera mondiala chiar in toamna acestui an, atunci cand Salonul Auto de la Frankfurt isi va deschide larg portile atat pentru publicul larg, cat si pentru presa de specialitate din intreaga lume - informatie confirmata si de oficialii Renault.

Ce va aduce insa in plus noua Dacia Duster? Ei bine, desi informatiile lipsesc cu desavarsire la acest moment, nu ar reprezenta chiar o mare surpriza ca versiunea imbunatatita a SUV-ului de la Mioveni sa beneficieze de un aspect exterior revizuit, care sa se integreze in limbajul de design propus de ultimele generatii ale modelelor Logan si Sandero. De asemenea, sunt asteptate si numeroase modificari interioare, dar si aparitia unor dotari suplimentare comparativ cu ceea ce avem acum - precum sistemul MEDIA NAV, regasit atat pe Lodgy, cat si pe Logan sau Sandero, de exemplu.

In ceea ce priveste gama de motorizari, acest capitol reprezinta in continuare marele mister, insa nu ar fi de mirare ca noua Dacia Duster sa fie disponibila si in compania propulsorului pe benzina 1.2 turbo de 115 cai putere ce echipeaza monovolumul Lodgy. Mai mult de-atat, unitatile actuale vor suferi cel mai probabil cateva modificari, astfel ca versiunea imbunatatita a SUV-ului de la Mioveni va fi mai eficienta ca oricand.

Distribuie pe Facebook
mai multe