Renault dezvaluie noul Grand Scenic. Deocamdata, in Romania nu va fi disponibil.

Renault dezvaluie noul Grand Scenic. Deocamdata, in Romania nu va fi disponibil.
  • Renault publica primele fotografii ale noului Grand Scenic
  • Monovolumul francez ofera sapte locuri la interior
  • Gama de motorizari este formata dintr-un total de 5 propulsoare
Distribuie pe Facebook

Renault a lansat noile poze oficiale cu Grand Scenic, care vine cu 7 locuri si diferite imbunatatiri atat la interior, cat si la exterior.

Fanii modelului Renault Scenic care tanjeau dupa mai mult spatiu au acum un motiv de bucurie deoarece constructorul francez a lansat pozele oficiale cu Grand Scenic.

Asa cum ii spune numele, noua versiune nu numai ca are 7 locuri, dar este si mai mare decat versiunea normala. Cu 24 de centimetri mai lung, sa fim mai exacti, si cu un extra-spatiu de 63 de litri in portbagaj. Mai mult de atat, la apasarea unui buton, scaunele de pe randurile al doilea si al treilea se pliaza automat pentru a crea si mai mult spatiu. Daca nici acesta nu va este de ajuns, aflati ca veti mai putea depozita pana la 13 litri in consola centrala.

Ca motorizari, noul Renault Grand Scenic va fi disponibil cu nu mai putin de 5 propulsoare: motoarele diesel dCi de 110, 130 sau 160 cai putere si doua unitati turbo pe benzina de 115, respectiv 130 cai putere. Toate aceste configuratii vin cu o cutie manuala ca si echipare standard. Pentru motoarele diesel de 110 si 160 de cai putere va fi, de asemenea, disponibila si o transmisie automata EDC cu doua ambreiaje.

Si acum intrebarea care mai mult ca sigur este pe buzele multora care citesc acum aceasta stire: de ce in Romania nu va fi disponibil? Raspunsul este la fel de simplu ca si intrebarea: deoarece in tara noastra cererea este foarte scazuta pentru aceste monovolume, iar clientii prefera din ce in ce mai mult SUV-urile.

Renault Grand Scenic

Renault Grand Scenic

Renault Grand Scenic

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Renault Grand Scenic
mai multe