Renault lanseaza un nou SUV subcompact anul viitor. Ar putea fi vorba despre un Grand Captur

Renault lanseaza un nou SUV subcompact anul viitor. Ar putea fi vorba despre un Grand Captur
  • Renault pregateste un nou SUV subcompact
  • Acesta va fi lansat anul viitor
  • Va imparti vanzarile cu popularul Captur
Distribuie pe Facebook

Potrivit celor mai recente informatii venite din directia constructorului francez de automobile, anul viitor vom face cunostinta cu un nou SUV subcompact care va prelua o parte dintre vanzarile lui Captur.

Renault Captur a debutat in premiera in 2013, iar anul acesta, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, micutul SUV a primit un bine-meritat facelift. Oficialii brand-ului din Hexagon si-au pus mari sperante inca de la inceput in el, iar acestea le-au fost rasplatite cand modelul a fost numit cel mai bine vandut SUV subcompact in Europa.

Renault Captur Initiale Paris

Numai in prima jumatate a lui 2017, 112.000 de clienti de pe Batranul Continent au optat pentru un Captur. Asta in contextul in care intreg segmentul a acumulat circa 500.000 de unitati, in aceeasi perioada de timp.

Renault Captur Initiale Paris

Ei bine, francezii vor sa bata fierul cat e cald si sa insiste pe acest tip de vehicule, astfel ca anul viitor Captur urmeaza sa primeasca un "frate". Anuntul a fost facut cu putin timp in urma de Rafael Vasquez, directorul uzinei Renault de la Valladolid, acolo unde este produs actualul model.

Renault Captur Initiale Paris

"Este in acelasi segment ca si Captur, un SUV de segment B," a declarat oficialul. Aceste cuvinte ar trebui sa cantareasca ceva, avand in vedere ca si noul model va fi construit tot la uzina spaniola pentru care gigantul francez a anuntat inca de anul trecut un plan de investitii de 600 de milioane de euro.

Renault Captur Initiale Paris

Anuntul surpriza a dat imediat nastere la mai multe speculatii, iar cele mai credibile par sa vina din partea celor de la Automotive News. Potrivit acestora, noul model ar urma sa fie o versiune de dimensiuni mai mari a modelului de baza, care va fi cunoscut drept Grand Captur. Renault a apelat la o miscare identica cu Scenic - Grand Scenic.

Renault Captur Initiale Paris

In acest caz, SUV-ul subcompact Captur nu va disparea din gama brand-ului francez ci va imparti gloria cu acest nou model misterios.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Renault Captur Initiale Paris
mai multe