Renault sarbatoreste Jocurile Olimpice de la Rio cu editii speciale pentru 3 modele ale marcii

Renault sarbatoreste Jocurile Olimpice de la Rio cu editii speciale pentru 3 modele ale marcii
  • Renault sarbatoreste Jocurile Olimpice de la Rio cu editia speciala Olimpic pentru 3 modele ale marcii
  • Dotarile includ R-Link 2.0, jante de aliaj de 16 sau 17 inchi sau geamuri spate si luneta fumurii
  • Sportivii romani care vor obtine medalii la Rio vor fi recompensati de Renault cu cate o masina din editia speciala Olimpic
Distribuie pe Facebook

Cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Rio din acest an, Renault lanseaza trei editii limitate Olimpic pentru Kadjar, Captur si Clio.

Dupa Campionatul European de Fotbal, urmeaza in aceasta vara inca un eveniment sportiv de o importanta majora, si anume Jocurile Olimpice care vor fi gazduite de Rio de Janeiro.

Editii speciale Renault Olimpic

Pentru a sarbatori aceasta competitie, Renault continua parteneriatul cu Comitetul Olimpic si Sportiv Roman si lanseaza cate 150 de unitati pentru fiecare editie speciala Olimpic.

Acestea se vor distinge de celelalte versiune ale marcii, printr-o echipare suplimentara si elemente de design caracteristice Jocurilor Olimpice. Primele modificari apar la nivelul pavilionului si oglinzilor exterioare care au un design desprins din universul olimpic, badge-ul laterat reproduce logo-ul Team Romania iar pragurile sunt ornate cu numele modelului.

Editii speciale Renault OlimpicEditii speciale Renault Olimpic

Dotarile includ printre altele, R-Link 2.0, jante de aliaj de 16 sau 17 inchi, geamuri spate si luneta cu tenta inchisa sau acces si pornire fara cheie.

Mai mult de atat, sportivii romani care vor obtine medalii la Rio vor fi recompensati de Renault cu cate o masina din editia speciala Olimpic. Cei care vor obtine medalii de aur vor primi un model Kadjar, pentru medalia de argint vor primi un Captur iar cei care castiga o medalie de bronz vor intra in posesia unui model Clio.

Editii speciale Renault Olimpic

Kadjar-ul Olimpic are un pret de pornire de 17.700 de euro pentru motorul pe benzina de 1.2 litri si 130 de cai putere, Renault Captur Olimpic pleaca de la 12.500 de euro pentru propulsorul de 0.9 litri si 90 cai putere, iar Renault-ul Clio Olimpic costa de la 9.850 de euro pentru motorul de 1.2 litri si 75 de cai putere.

Editii speciale Renault Olimpic

Editii speciale Renault Olimpic

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Editii speciale Renault Olimpic
mai multe