Renault va expune la Geneva facelifturile modelelor Scenic si Grand Scenic

Salonul Auto de la Geneva (7-17 martie 2013) aduce o serie de noutati la standul Renault. Astfel, pe langa faceliftul lui Kangoo, constructorul auto francez va prezenta versiunile restilizate ale modelelor Scenic si Grand Scenic. Tot cu acelasi prilej, va fi prezentat si crossoverul XMOD, cel mai nou membru al familiei Scenic.
Distribuie pe Facebook

Renault Scenic si Renault Grand Scenic facelift se adopta noul limbaj de design al celor de la Renault, iar acest lucru se poate observa studiind partea frontala a vehiculelor. La interior, se remarca introducerea sistemului multimedia R-link.

La capitolul motorizari atat cele dou facelifturi, cat si noul XMOD, vor avea parte de propulsoarele de ultima generatie Energy. Din aceasta gama se remarca noul motor TCe 130, care reduce emisiile de CO2 si consumul de carburant cu 15%.

Noul Renault Scenic XMOD va fi echipat in premiera cu sistemul electronic de control al tractiunii Extended Grip, care ajuta conducatorul auto sa nu piarda controlul pe niciciun fel de suprafata.

Renault Scenic si Grand Scenic Facelift

Renault Scenic si Grand Scenic Facelift

Renault Scenic si Grand Scenic Facelift

Renault Scenic si Grand Scenic Facelift

Renault Scenic si Grand Scenic FaceliftRenault Scenic si Grand Scenic Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Renault Scenic si Grand Scenic Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 5 Februarie 2013