Revine dupa 14 ani in Europa. Sedanul japonez se bate cu Passat-ul si este cel mai vandut model din segmentul mediu

Revine dupa 14 ani in Europa. Sedanul japonez se bate cu Passat-ul si este cel mai vandut model din segmentul mediu
  • Toyota Camry revine pe piata din Europa
  • Este cel mai vandut model din segmentul D
  • Va fi disponibil numai alaturi de o motorizare hibrid
Distribuie pe Facebook

Toyota a anuntat oficial intoarcerea sedanului de segment D Camry in gama europeana de modele dupa 14 ani de pauza. Acesta va fi disponibil alaturi de o singura motorizare hibrid si este asteptat in showroom-uri in prima parte a anului viitor.

Sedanul Camry este unul dintre cele mai populare modele Toyota la nivel mondial. Ajuns deja la a opta generatie, modelul nipon a fost lansat pentru prima data in 1982 iar de atunci a fost comercializat in peste 19 milioane de unitati si este prezent pe 100 de piete din toata lumea.

Toyota Camry

Anul trecut, 700.000 de clienti au optat pentru un Camry, astfel ca vorbim despre cel mai vandut model de segment D din lume. Acesta a disparut din Europa in urma cu 14 ani insa revine acum sa umple locul lasat liber de Avensis si sa se bata de la egal la egal cu Volkswagen Passat, Ford Mondeo si Opel Insignia.

Toyota Camry

Anuntul a fost facut astazi de catre producatorul japonez de automobile, printr-un comunicat de presa.

Toyota Camry

Toyota Camry este construit pe platforma TNGA (Toyota New Global Architecture), iar pe Batranul Continent va putea fi comandat numai impreuna cu o motorizare hibrid care combina un propulsor pe benzina de 2.5 litri cu o unitate electrica. Acelasi ansamblu poate fi intalnit in oferta noului Lexus LS, acolo unde dezvolta 218 cai putere si are un consum mediu declarat de 4.7 litri/100 de kilometri.

Toyota Camry

Reprezentantii brand-ului asiatic nu au spus nimic despre puterea pe care o va dezvolta aceasta motorizare in cazul lui Camry, insa cel mai probabil cifrele vor fi apropiate de cele ale sedanului de la Lexus.

Toyota Camry

Asa cum spuneam la inceputul acestui articol, Toyota Camry urmeaza sa ajunga in showroom-urile din vestul Europei in primele luni ale anului 2019. Acesta va ajunge si in Romania, insa momentul lansarii ramane deocamdata necunoscut.

Toyota Camry

Toyota Camry

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Toyota Camry
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Iunie 2018